Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Team fortress 2

2013.10.25. 10:00 Csubi8

2007-ben jelent meg ez a képregény/rajzfilm-hatású FPS, tulajdonképpen ez már a második rész. Elég komoly marketingot nyomtak a játék megjelenése előtt és alatt; a szereplőkhöz külön kis videók is készültek (amelyek szerintem nagyon viccesek). A játék mögött a jól bevált HalfLife2 motorja dübörög (valójában ez egy HL2 MODból nőtte ki magát, részletes tesztet itt olvassatok), ami biztos alap volt, azonban nekem komoly fejtörést okozott, hogy miként lehet vele OFFLINE LAN-ozni.

Persze viszonylag egyszerű a megoldás. A játék - a cikk írásakor - STEAM-en keresztül ingyenesen letölthető, tehát a telepitéshez kell az internetkapcsolat. Utána viszont meg lehet bontani (elég helyi hálózatot csinálni fix IP címekkel) és elég OFFLINE módban a STEAM-re kapcsolódni, majd a játékot elindítani; a multiplayer/LAN rész működni fog. ;)

Úgyhogy, ha kicsit sántítva is, de lehet vele offline lanozni (csak LAN party előtt mindenkinek otthon fel kell telepítenie a gammát). A játékban vannak BOTok is (mann vs machine mód), de vannak Capture the flag, Team Deathmatch, King of the Hill alapú pályák is. További pályák tölhetők innen: https://www.tfmaps.com/

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium 4 (3.0GHz, vagy gyorsabb)
RAM: 1 GB
VGA: 256 MB
HDD: ~13 GB

Szólj hozzá!

Címkék: Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr315576587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása