Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Toltuk a LAN-t a hétvégén! - BLUR

2019.03.18. 18:15 Csubi8

Ha hosszú hétvége akkor LANozás! Nyolcadmagammal versenyeztünk a BLUR játékban, 15 futamon keresztül, hogy a végén győztest hirdethessünk, aki megkapja a LAN vándorserleget (ami az övé lehet a következő bajnokságig).

Célul tűztük ki ugyanis, hogy végigjátsszuk az autós játékokat (a sorozat neve: Megállíthatat-LAN); tavaly évvégén a Flatout2, most a BLUR, a következő házi bajnokságon pedig a Split/Second lesz terítéken és remélhetőleg valaki más fog nyerni, mert hát - ühüm, bunda - én nyertem az eddigi versenyeket, bár most igen szoros volt.

Nagyon jó volt a hangulat és bár némelyik gép rakoncátlankodott, a kiesők miatt egy-egy futamot újrajátszottunk, hogy igazságos legyen.

Ha Ti is játszotok még LANon, csináljatok képet, írjatok cikket és küldjétek át; megosszuk másokkal! ;)

2 komment

Címkék: Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr3014699362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P373R 2019.10.11. 23:24:57

Mi évente rendezünk minden Decemberben szűkebb baráti körben(6-8 ember maximum) lan partykat. :D Nálunk van Rainbow Six Siege, Shootmania Storm(Van lanos verziónk belőle :P) ) vagy bármi más PL Serious Sam 3, Black ops 1, vagy left 4 dead 2, Dirt 3... de mi másképp csináljuk nem ilyen komolyan hogy bajnokság, meg nem szeretjük a PVPt ritkábban inkább PVE megy. Csak barátilag; mert ha egy játék nem lanos hát azzá tesszük. Smart Steam emulátorral vagy Goldberg Emulátorral, így azok a játékok amelyek natívan nem is lanosak, de támogatják a Lobby készítést steamen, az emulátorokkal képesek vagyunk LAN on steam nélkül működésre bírni. Így szinte bármit játszhatunk emulált lobbykban. Persze van ami nem működik vele, de több a működő mint a nem működő. De igen mi is azokat a játékokat szeretjük amikenk van Lan módja. Az Online Only-t nagyon nem bírjuk

hunyadilaca · www.hunyadilaca.hu 2023.04.13. 09:58:48

Sziasztok!
Nem találtam az oldalon levelezési címet, így kommentben írok. Nem tudom, hogy él-e még az oldal, a közösség, de ajánlanék pár OFFLINE LAN-ban működő játékot kipróbálásra. Mi jól szórakozunk ezekkel:
Age of Mythology Extended Edition (hun)
Armies Of Exigo (hun)
C&C Dawn of the Tiberium Age (free cncnet.org/)
C&C Tiberian Sun (free cncnet.org/)
Civilization V-VI. (hun)
Codename Panzers series (hun)
Conflict Global Storm (hun)
Desert Rats vs Africa Corps (hun)
Emergency 4 (hun)
Half Life Deathmatch (hun+custom maps)
Homeworld 1-2-Remastered (hun)
Imperium Galactica II (hun+szinkron)
Impossible Creatures (hun)
OpenTTd (free)
Painkiller Black Edition (hun)
The Settlers II - 10th Anniversary (hun+szinkron)
Sins of a Solar Empire - Rebellion Ultimate Edition (hun+dlc)
Soldiers of Anarchy (hun+szinkron)
Soldier of Fortune 2 Double Helix
Star Wars Empire at War (hun + dlc + mods)
Stellaris (hun + dlc)
Subnautica (nitrox mod, hun)
Supreme Commander (hun, dlc)
The Forest (hun)
Unreal Tournament 3 Black Edition
World in Conflict (hun, custom maps)

Köszönöm az oldal ajánlásait, jónéhányat kipróbáltunk mostanában a leírások alapján.
Üdv!
süti beállítások módosítása