Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Dead Island Riptide

2014.01.08. 10:20 Csubi8

Következzék hát az a játék, amit csak úgy hívok: AZ UTOLSÓ MOHIKÁN. Bezony, ez az (évszámilag) utolsó 2013-as játék - amiről tudok - ami egy pici segítséggel OFFLINE LAN-ban, azaz internetkapcsolat nélkül játszható hálózatban. Előre is bocsánat, hogy megint egy max 4 személlyel együtt játszható kooperatív játékot mutatok be (lassan már át is nevezhetném a blogot coop.blog.hu-ra, persze aztán rögtön beperelne egy élelmiszerüzlet-lánc).

Szóval a játék "első részéről" már volt szó korábban, mondhatnánk hogy ez is csak egy a sok élőholtas-zombis játék közül, de valahogy olyan jól eltalálták a hangulatot, meg aztán ott a szabadon bejárható sziget, a választható missziók és haverokkal nyomatva hatalmas élvezet.

A Riptide egy folytatás és nem akarok spoilerezni, csak annyi, hogy játsszátok végig az első részt és utána álljatok neki ennek, mert a történet folytatódik. Jönnek a csavarok és persze a hentelés, gyentelés, fröcsögés és miegymás.

Érdekes, hogy 2 év alatt (amióta az előző rész megjelent) nem lett nagy változás a játékban (pl. grafikai motor ugyanaz), ami jó, mert nem kell új gépet venni hozzá, de rossz, mert egyesek többet várnának 2013-ban egy játéktól. Én úgy vagyok vele, hogy ami jó volt, azon nem kell változtatni. Egy kis fűszer hozzá és máris tálalható az újabb epizód!

A hálózati játék eléréséhez minden játékosnak először végig kell tolnia a Prologót, azaz a bevezetőt, ahogy az előző résznél is, majd a Chapter 1-nél ki/be mászkálhatunk a játékba és segíthetjük egymást, immáron 5 karakter közül választva.

Innen tudjátok letölteni a szükséges fájlt, a tartalmát csak be kell lökni a játék főkönyvtárába és mehet a menet!

A játék a Reloaded változattal tesztelve.

Ajánlott gépigény:
CPU: Core2Duo 2.66 GHz
RAM: 4 GB
VGA: min. 1 GB
HDD: ~7 GB

5 komment

Címkék: zombi coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr325744739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hédervári Dávid 2016.02.01. 01:08:21

Hello
Nekünk valahogy nem sikerült össze hozni az offline LAN-t. Esetleg tudnál benne segédkezni? Előre is köszi!

Baluh 2016.11.18. 21:38:53

@Hédervári Dávid: Szia!
Ha még ideális lenne, akkor jó szívvel tudom ajánlani az Evolve klienst. Úgy képzeld el, mint a Hamachit, csak kicsit megbízhatóbb. Kb, ilyen Steam "kaliberű". :)

Csubi8 · http://lanparty.blog.hu 2016.11.19. 09:48:25

@Baluh: szia, köszi, de ehhez kell folyamatos internetkapcsolat, ugye?

Baluh 2016.11.27. 13:03:41

Szia @Csubi8 !
Igen, valóban folyamatos internetkapcsolat kell. Az offline LAN-ozás véleményem szerint nem megbízható. Akár a mission progress is sérülhet.

Gergely Rózsahegyi 2019.12.28. 00:48:25

Sziasztok, sajnos nem tudom letölteni a fájlokat, kérlek rakjátok fel őket újra!
Előre is köszönöm!
süti beállítások módosítása