Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Colin McRae: Dirt

2013.10.07. 16:31 Csubi8

Ez a játék úgy került fel a listánkra, hogy 'HOGYAN NE csináljunk mulitplayer-es játékot'. Mindjárt mondom miért.

2007-ben jelent meg ez az egyébként remek autós, azaz rally-s játék; ez volt a sorban az utolsó a nagynevű, névadó Colin McRae halála előtt. Remélhetjük, hogy ő már jó helyen tekergeti a kormányt (RIP).

Pozitívumok: a látvány elementáris, a licenszelt autók (46 féle) törnek... mit autók... buggyk, terepjárók, kamionok, minden ami offroad. Valóságos pályákat és helyszíneket láthatunk; a menü eltalált, bár ez a Colin sorozatban mindig is jó volt - szerintem.

Jöjjön a fekete-leves, a negatívumok: Első a gépigény. A játék megjelenésekor csak a NASA birtokában volt olyan gép, amin full-full grafikán ment a játék, nem csoda hogy ott tesztelték (na, jó. ez nem igaz). Mindegy, még ma is erős gép kell hozzá.

A másik pedig a MULTIPLAYER, azaz a LAN mód: a hálózatban összecsatlakozott játékosok (figyeljetek!) fizikálisan nem egymás ellen küzdenek, hanem egymás idői ellen. (Ezt amúgy magyar nyelvű tesztben is olvastam.) Szóval mindenki versenyez a gépén, egymást nem látjátok és a végén örülhettek, ha időtök jobb, mint a másiké (WTF?!). Ezzel a Föld nevű bolygó 7 milliárdos állományából azonnal leszűkítették a kört kb. 148 és fél emberre, akit ilyen formában érdekel a LANozás. (Bocsánat, ha ezek közül Te vagy az egyik!) :)

Szóval ennél a témánál mindenki aludt a Codemasters irodában, amikor valaki egy flipchart mellett mutogatva bubogott a multiplayer részről... szerintem ez gáz. Számomra csalódás volt, bocs de maradok a Flatout 2-nél és a Split/Second Velocity-nél.

A 148 és fél ember számára - akit érdekelhet még - az ajánlott gépigény:
CPU: Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz vagy Athlon X2 3800+
RAM: 2 GB
VGA: GeForce 8800/Radeon x1950
HDD: ~12 GB

Szólj hozzá!

Címkék: autós Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr245554077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása