Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Unreal Tournament 2004

2014.05.17. 10:00 Csubi8

Alapmű LANon az Unreal Tournament is, muszáj róla írni; ebből én a UT 2004-et teszteltem.

"Nosteam" változattal teszteltem, max 32 játékos játszhat ebben a futurisztikus arena-fps-ben a következő módokon:

- Assault: Ez a játékmód az eredeti UT-ben is megtalálható, azonban nem került bele a folytatásába, az UT 2003-ba, az UT 2004-ben újra megjelent, változatlan elvekre alapulva. Két csapatra osztott játék, ahol az egyik csapat véd egy bázist, míg a másik feladata azt elfoglalni. Tipikusan több részfeladatra bontott mód. Ha a bázist elfoglalták vagy az időhatár lejárt, azaz az első körnek bárhogyan is vége, új kör kezdődik: a védő csapat lesz a támadó és viszont. Az a csapat nyer, aki mindkét körben nyert, ha az első két kör döntetlen, akkor egy harmadik, mindent eldöntő kör kezdődik, amelyben újra az első csapat a védő.

- Onslaught: Csapatjáték, két csapat harcol egymással. A cél az ellenfél bázisának lerombolása. A két bázist több energia-csomópont köti össze, amelyeket szisztematikusan kell elfoglalni, hogy a következő csomópontot lerombolhassuk és helyére felépíthessük a sajátunkat. Az ellenfél bázisának lerombolásával nyerhetjük meg a játékot, amit viszont csak a körülötte lévő csomópontok elfoglalása után tehetünk meg. (A Leviathan jármű csak ebben a játékmódban található meg.)

- Deathmatch,

- Capture the flag,

- Team deathmatch,

- Double Domination: Az eredeti UT Domination módjának továbbfejlesztett változata, ahol két csapat harcol a pályán elhelyezett két ellenőrzőpont feletti „uralomért”. Pontot tehát csak mindkét ellenőrzőpont elfoglalása (legalább 10 másodpercig) esetén kap valamelyik csapat.

- Instagib CTF

- Bombing Run: Az amerikai futball brutális jövőbeli megfelelője, egy labdával, két kapuval és fegyverekkel. Cél a labda bejuttatása az ellenfél kapujába. A labdahordozó nem használhatja a fegyvereit, a csapattársaira kell hagyatkoznia miközben megpróbálja a labdát a célba juttatni. A labdával lehet futni, illetve csapattársnak passzolni azt. A labdát be lehet dobni vagy be lehet vele ugrani a kapuba. Ez utóbbi több pontot is ér, mint az egyszerű bedobás.

- Mutant: Deattmatch típusú: A pályán van egy mutáns játékos. A többiek őt próbálják lelőni. Akinek sikerül, az átveszi a helyét. A mutáns játékos emberfeletti képességeket kap, és pontot a frag alapján kap. Az győz, aki a legtöbb fraget gyűjti össze.

- Invasion: Fordulónként szörnyek jönnek, melyeket el kell pusztítani. Újjászületni csak a forduló végén lehet, de a csapat legalább egy tagjának túl kell élnie a fordulót.

- Last Man standing: Deathmatch típusú: addig kell öldökölni az ellenfeleket, mígnem sorra kiesnek a játékból.

A játékban nemcsak változatos pályák és fegyverek vannak, hanem járművek is, amiket használhatunk. (Magyar nyelvű játékismertetőt itt tudsz olvasni.)

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium IV vagy AMD Athlon 2.0 GHz
RAM: 512 MB
VGA: 128 MB
HDD: ~5.5 GB

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr715914245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása