Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II

2014.02.26. 11:40 Csubi8

A leghosszabb névvel büszkélkedő játékunk a... fent említett játék, rövidítsük is le: TLOTRTBFMEII... hmmm.. elég érdekesen hangzik. Ha kimondtad elsőre mosolygás nélkül, küldök egy sport-szeletet. ;)

Ezt a 2006-os RTS-t (valósidejű stratégiai játékot) se hagyjátok otthon, ha esetleg LANozni indultok.

Játéktesztet magyarul itt olvashattok, én megint csak a hálózati részéről szeretnék beszámolni.

Max 8 fő püfölheti egymást, de csapatokra osztva is lehet gyepálni az ellent. Lehetsz emberekkel, elfekkel, törpökkel, mordorral és még néhány kitalált fajjal, szóval mindenki megtalálhatja a kedvencét a listából. Most lehet, hogy megköveztek, de én szimplán csak a legjobb RTS címet adnám neki és ez nem a Gyűrűk Ura licensz miatt van. Az ugyanis itt majdhogynem nem ér semmit, nincs történet, nem kapcsolódik a regényekhez, de mégis olyan ötletgazdag és fantáziadús a játék a maga harcelemeivel, hogy mindenképp érdemes kipróbálni. Mondom ezt én, aki nem szereti a stratégiai játékokat. :D

De miattatok kipróbáltam. Ajánljuk.

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium 4/Athlon XP vagy jobb 3 GHz
RAM: 1 GB
VGA: 128 MB
HDD: ~ 6 GB

Szólj hozzá!

Címkék: stratégia Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr815833544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása