Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

SWAT 4

2013.09.03. 10:20 Csubi8

A SWAT 4 egy 2005-ös taktikai FPS, ami remek szórakozást nyújt kooperatív módban társainkkal együtt. A legtöbb LAN-os FPS játék öldöklős, kevés taktikáról szól, inkább az ellenfelek kiiktatásáról; ez a játék merőben más. Csak egyetlen kiragadott példa (ami a videóban is látszik): fel kell szólítani a terroristákat a megadásra, csak ha megtagadják, akkor kell/lehet őket lelőni. Ezért is van benne pl. gumilövedéket kilövő fegyver, vagy sokkoló.

A játék hozzám már eleve a The Stetchkov Syndicate nevű kiegészítővel érkezett és stabilan műlködik LAN-ban. A grafika hát...khm...nem a legjobb, van benne pár bug, de a játékélmény kárpótol minket, amennyiben megtanuljuk okosan használni a programot (utasítások, csapat irányítás, taktikai elemek, stb).

Multiplayer módozatok: Barricaded Suspects, VIP Escort, Rapid Deployment, Coop.

Minimál gépigény:
CPU: Pentium 3 1.0 Ghz - Intel Celeron 1.2 Ghz - AMD Athlon 1.2 Ghz
RAM: 256 MB
VGA: Geforce 2 / 32 MB - Ati Radeon 8500 / 64 MB
HDD: 1 GB

Szólj hozzá!

Címkék: coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr255493080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása