Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Oil Rush

2014.08.22. 10:00 Csubi8

Egy elképesztően pofás kis játék ez a valós idejű szimulátor: az Oil Rush. A történet nem nagy durranás, a jövőben vagyunk, ahol már nincs szárazföld, csak a hatalmas vízi világ és a legértékesebb kincs az olaj, amit meg kell védenünk akár az életünk... na, jó...mondjuk mások élete árán.

Max 4-en tolhatjuk LANban, akár számítógép ellenfelek ellen is és a teljes játék feltelepítve nem több 1.3 GB-nál! Ami egyébként nagy piros pont a játéknak, hogy az úgynevezett Unigine motor dolgozik a játék alatt, ami egy elég komoly cucc (több benchmark program is ezt a motort használja) és bezony elég jól fest a grafika (ultra beállításokon).

Ajánlott gépigény:
CPU: 2.5 GHz+ dual-core
RAM: 2 GB
VGA: 512 MB
HDD: ~1.3 GB

*SkidRow változattal tesztelve

Szólj hozzá!

Címkék: stratégia Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr656055281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása