Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Far Cry 2

2013.10.17. 10:10 Csubi8

2008-ban dobott az Ubisoft még egyet a kockával és kihozták a Far Cry második részét. Az első rész etalon, igazi ínyencség volt a javából és úgy tűnik, sikerült még egyszer nagyot dobni. Most Afrikában járunk, gyémántokkal kereskedünk, lövöldözünk, a találatok után gyógyítgatjuk magunkat (pfuj, videón is látni), de a grafika is gyönyörű; az előző részhez képest óriási az előrelépés (egyes játékoknál ezt nem mondhatjuk el).

Szerencsénkre van a játékban offline LAN lehetőség (max 16 játékos), a következő módokon játszhatunk: Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the diamond (capture the flag mintájára, de gyémántokat kell lopni) és Uprising (két csapat van és a csapatvezetőket kell megtámadni/védeni). Bot/AI/Coop mód nincs multiban.

Játékról magyar nyelvű teszt itt.

Update: a Far Cry 3-ban már nincs OFFLINE LAN lehetőség, pedig csináltak bele jó kis 4fős kooperatívot is... ájáj, fiúk. miért kellett elrontani?

Ajánlott gépigény:
CPU: Intel® Core® 2 Duo, AMD Athlon™ 64 X2 5200+, AMD Phenom™ vagy erősebb
RAM: 2 GB
VGA: NVidia™ 8600 GTS, vagy jobb, ATI™ X1900, vagy jobb, 512 MB
HDD: ~6 GB

Szólj hozzá!

Címkék: Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr295576654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása