Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Quake II

2014.05.13. 10:00 Csubi8

Persze, nem mehetünk csak úgy el szó nélkül olyan gigantikus nagy LAN-nevek mellett, mint a Quake. Elvégre ez az FPS új alműfajt is teremtett (-> arena-fps) és rengeteg rajongója volt/van és bár ma már inkább "történelemként" tekintenénk erre a játékra, azért még mindig él, létezik és működik (windows 7 64 bit alatt is; a megfelelő változat).

Ebből a második részt próbáltam (hamarosan teszt a harmadik részről), ami 1997-ben jelent meg és már akkor volt benne kooperatív mód!!! Azaz küldetéseket nyomathatunk végig haverokkal (max 4 fő). A játék kemény 400 MB helyet foglal a gépen, úgyhogy valszeg nem ezért a játékért kell új winchestert vásárolni a gépbe.

Ezek kívül van benne Deathmatch, amiben 16/32 játékos játszhat (azért írtam így, mert a maximum játékosok számát nincs lehetőségem tesztelni és a neten ellentmondó adatok vannak). Több hivatalos kiegészítő is jelent meg a Quake II-höz, például The Reckoning és Ground Zero címmel, nem is beszélve a több tucatnyi, rajongók által kreált módosításokhoz, amiket a netről lehet lehúzni (pályák, fegyverek, skinek).

Vicces dolog arra gondolni, hogy amikor ez a játék született még golyós egerek voltak, katódsugaras monitorok, sípolós modemek (az internetcsatlakozáshoz), most meg "haragszom" a játékra, mert nincs benne FULL HD felbontás. :D  Pöppet változott a világ.

Quake II? Ajánljuk!

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan kooperativ

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr225960424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása