Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Rainbow Six: Lockdown

2013.09.04. 14:17 Csubi8

A Rainbow Six sorozat többi részével még fogunk találkozni később, elsőnek itt az általam/általunk kipróbált Lockdown (teljes nevén: Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown).

Tetszett benne a kooperatív sztori mód, amelyben egyszerre 4-en vihetjük végig a story mode-ot LAN-on! Komoly fegyverarzenál van benne, amelyből válogathatunk játék előtt, nézzétek meg a videót (vagy legalábbis tekergessetek bele), szerintem a grafika még az elfogadható kategórián belül van (nem egy mai játék, na). A játékosok személyre szabhatják a kinézetet (mint a SIMS-ben is), valamint a küldetések előtt válogathatunk egy elég komoly fegyverarzenálból.

LANban olyan módok választhatók, mint: Team Adversarial, Rivalry, Retrieval, Free for All, Coop Mission és a Terrorist Hunt.

A játékon felbuzdulva találtuk meg a Rainbow Six újabb részeit a Vegas 1-2-t, erről szól majd hamarosan a következő cikk...

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium 4 2.0GHz+ vagy AMD hasonló teljesítmény 
RAM: 1 GB 
VGA: 128 MB+, AGP/PCI Express Dx9 videókártya (Geforce 5+, Ati Radeon 9800+)
HDD: ~7 GB
DVD meghajtó

Szólj hozzá!

Címkék: coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr175493700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása