Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

XIII

2013.10.26. 10:00 Csubi8

2003-ban jelent meg ez a rendkívül érdekes nevű (XIII) és még annál is furcsább kinézetű comic/képregény FPS. Igazán egyedi produktum, nem sok hasonlót lehetett látni azóta sem, vicces látni a "BANG" és "TAK" feliratokat robbanás, vagy lövés közben.

Alapból van benne LAN/Multiplayer rész, max 6 játékos játszhat egyszerre Deathmatch, Team deathmatch, The Hunt, Sabotage és Power up módokban. Érdekes, hogy van külön BOT GAME mód, ahol számítógép-irányította ellenfelek ellen is játszhatunk, de ekkor nem hívhatjuk meg a játékba barátainkat... Talán ennyi az össz negatív dolog, meg persze kicsit keveslem a max 6 embert, de jó móka a játék.

Magyar nyelvű bemutató a játékról itt.

+Tippek:
- a játékhoz tegyétek fel az 1.4-es patchet.
- Windows Vistára és 7-esre (64bit) kicsit trükkös a telepítés, de az itt található (angol nyelvű) TXT fájl segítségetekre lehet.

Ajánlott gépigény:
CPU: 1 GHz Pentium® III, AMD Athlon™ vagy hasonló
RAM: 256 MB
VGA: 64 MB
HDD: ~3 GB

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr915590566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása