Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Battlefield: Bad Company 2

2014.05.24. 10:00 Csubi8

A régebbi Battlefield részek a kedvenceim voltak és sajnáltam nagyon, hogy az új részeket már csak internetkapcsolat mellett lehetett játszani, ezzel ugrott a jó kis (offline) LAN-móka... egészen eddig.

Ugyanis a Battlefield Bad Company 2-höz (2010-es játék) találtam egy modot (tulajdonképpen ez egy Bad Company Server Emulátor; a saját gépedből csinál szervert), aminek segítségével abszolút NET-mentesen lehet LANozni!

Csináltam egy "szájbarágós" útmutatót, hogy hogyan kell megcsinálni: itt olvashatod el, ha érdekel.

Mit mondjak még róla... a játék csodás, grafika üt, vannak állat járművek, a pályák fenomálisak, egy totál nagy élvezet az egész és még olyan apróságok sem rontják el az összképet, hogy ebben a LAN változatban nem tudunk BOT-ok ellen harcolni, vagy nincs kooperatív sztori mód. És még a Vietnam-os kiegészítő is benne van, ha úgy csinálod, ahogy a leírásban.

AKAROM! MOST!

Ajánlott gépigény:
CPU: Quad Core
RAM: 2 GB
VGA: 512 MB
HDD: ~10 GB

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr485976290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása