Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Alien Rage

2015.06.15. 19:38 Csubi8

Az Alien Rage egy 2013-as sci-fi FPS, aminek egyébként semmi köze AZ ALIEN sorozathoz. Tehát nem egy horror-játékkal van dolgunk, ahol szörcsögő üzemmódban hörögnek és nyálaznak a nyakunkba a rovar-lárva-szerű undormányok.

A játékot borzalmasan lehúzták szinten minden teszten, ami azért lehet, mert nem a helyén kezelték. Kezdjük ott, hogy ez egy aréna típusú shooter (már ami a multiplayer részét illeti), de a singleplayer rész sem sokban különbözik, igaz van történet, vannak boss-ok, akiket néha jó nehéz kinyírni, de komoly cselekményt, vagy fordulópontokat, neadjisten komoly ötleteket ne várjunk. Akit érdekel egy játékteszt, az elolvashatja ezt.

Mégis a grafika ott van, átjön a végtelen űr-érzés, hogy ott vagyunk hagyva szószerint a semmiben egy rakás űrlénnyel, akik nem éppen haverkodni akarnak. Tetszenek a fegyverek (bár nincs sok), a hangok jók, zene pipa; nekem tetszett; még akkor is, ha a multiplayer rész sem sikerült acélosra.

Összesen 4 pálya van, Team Deathmatch-eket nyomhatunk egyik oldalon az emberi, másik oldalon az Alien fajjal. Max 8, vagy 16 játékos tolonghat a pályán. A Skidrow változattal teszteltem, de kell még két fájl (ebben a mappában találod), ezekkel fog menni a játék simán LANban (internet, steam, vagy egyéb cucc nélkül).

Ajánlott gépigény:
CPU: Core 2 Quad 2 GHz vagy ezzel egyenlő AMD
RAM: 4 GB
VGA: GeForce GTX 460
HDD: ~5.0 GB

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr387546970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása