Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Need for Speed Shift

2013.10.12. 12:00 Csubi8

Az NFS tizen...huszon...sokadik része SHIFT néven 2009-ben jelent meg. Nem gondoltam volna, hogy találok még szimulátort, ami OFFLINE LAN funkcióval rendelkezik 2008 után, de mégis.

A játékról annyit, hogy nagy mértékben szakít az eddigi NFS-hagyományokkal (nincsen szabadon bejárható város, flancolós világítós verdák, tenyérnyi ruhában rohangáló csajok és a legmenőbb rapperek zenéi a játék alatt) és egy olyan kategóriába, olyan ellenfelek közé küldi a Shift nevű játékot, ahol az életben maradása... hát hogy is mondjam...elég két esélyes.

Tömören: ez már nem az az NFS, amikkel eddig játszottunk. Zárt pályákon kell terelgetni a sportkocsikat, megtalálva az ideális íveket és tökéletes beállításokat az autón (és a menüben): így bizony, ez az NFS felnőtt a szimulátorok közé. Ezzel azonban egy a bökkenő, hogy a korábbi NFS-t használóknak ez nem biztos, hogy tetszeni fog, a többiek (szimulátorosok) meg miért váltanának?!

A játék nagyon szép (bár a sok belső nézettől én elszédülök), hangok jók, minden egyben van, de én az NFS-t pont az arcade stílus miatt szerettem, szóval bevallom töredelmesen: nem játszottam végig.

Viszont van benne OFFLINE LAN lehetőség, de ezt csak az 1.1-es patch felrakása után lehet élvezni!!! A menük között csak akkor jelenik meg a Multiplayer, ha elkezdjük a Career módot; frissen feltelepített játéknál nincs a menük között.

Három féle módon tudunk LAN-ozni: Race, Time Attack és Drift. Max 8 emberke tud játszani, ha nincs elég ember egy versenyhez, számítógép ellenfelek egészíthetik ki a versenyt.

Update: Bár van újabb NFS rész, de a "folytatásban", a Shift 2 játékban már a LAN lehetőség nincs benne. Ahogy a The Run-ban sincs.)

Ajánlott gépigény:
CPU: Intel Core 2 Duo 2.5 GHz vagy AMD 64 X2 2 GHz
RAM: 2 GB (3 GB Vista)
VGA: 512 MB
HDD: ~6 GB

Szólj hozzá!

Címkék: autós Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr735562849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása