Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Dynablaster Revenge

2018.12.29. 11:44 Csubi8

SZU-nak köszönhetően egy újabb gyöngyszem kerül be a LANon játszható játékok listájába, ez pedig nem más, mint a Dynablaster Revenge. Ez tulajdonképpen egy remake, ugyanis az eredeti Dynablaster (Bomberman) 1990 körül jelent meg Amigára, DOSra és akkoriban egy nagyon népszerű és egyszerű játék volt; talán még vannak közöttünk olyanok, akik emlékeznek rá.

Ha nem, akkor sincs semmi gond, hiszen itt a Revenge, az átdolgozott változat, de szerencsére a lényeg nem változott: kis katonánkkal addig kell ügyeskednünk és bombáznunk, amíg a végén csak mi maradunk életben.

A játékot innen tudjátok letölteni: https://www.moddb.com/games/dynablaster-revenge, max 10 játékos játszhat rajta, internet ugye nem kell hozzá, ha több játékost akartok, tehettek BOTokat is a játékba. Szuper pályák vannak, a hangok nagyon jók, igazi party játék, a gépigénye kicsi, úgyhogy tolhatjátok rendesen. 

(A csatlakozásnál annyira kell figyelni, hogy a KLIENSeknél (a játékban, a neved alatt) a HOST IP címét kell beírni.)

LANra fel!

1 komment

Címkék: Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr8714520900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása