Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Saints Row: The Third

2014.07.05. 10:00 Csubi8

A Saints Row egy Grand Theft Auto-hoz hasonló sandbox játék, s bár sok a közös vonás, mégis olyan abszurd és szürreális, annyira bizarr és meghökkentő, hogy különbözik tőle és érdemes egy pillantást vetni rá.

A harmadik részt teszteltem (2011) és sajnos a multiplayer része kimerül egy két személyes kooperatív módban, ami azért egész szórakoztató tud lenni. A fő küldetések mellett, szabad kezet és teret kapunk a városban, így kedvünkre vandálkodhatunk. Miután jól kiszórakoztuk magunkat az ellenséges csapatok felszámolásával és esetleg unjuk már a rendőrökkel/katonasággal történő folyamatos attrocitásokat (pfh, van ilyen?) utána még ott a Whored mód, ami olyan mint más játékokban a Survival/Zombie mód, ahol hullámokban támad az ellen és ezt kell túlélni. Persze ez sokszor nem is olyan egyszerű, ha egy szexuális segédeszköz az összes fegyverünk. :D

A játékról magyar nyelvű bemutatót itt olvashattok.

A Skidrow változatot teszteltem és furcsa mód nem akart működni a LAN mód. Ehhez szükség van még egy fájlra, amit innen tudtok letölteni: https://www.mediafire.com/?8e5tbasooiq8qfo. (TeknoSR3) Ha ez bekerül a játék főkönyvtárába, menni fog szépen.

Ajánlott gépigény:
CPU: Bármilyen Quad Core proci (Intel® Core i5 vagy AMD Phenom™ II X4) vagy 3.0+ Dual Core CPU
RAM: 4 GB
VGA: 1 GB
HDD: 10 GB

Szólj hozzá!

Címkék: coop sandbox TPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr956051054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása