Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Call of Duty 4: Modern Warfare

2013.10.15. 16:00 Csubi8

A Call of Duty az első két sikeres rész után - amely a második világháborúban játszódott - megérkezett a jelenkori hadviselés színterére. Persze, kihagytam a 3. részt, de az csak konzolra jelent meg, így az nem ér. :)

2007-ben, a megjelenéskor még nem tudhattuk, hogy valójában ez egy trilógia lesz, hiszen később Modern Warfare név alatt még megjelent két epizód.

Csak a LAN részéről beszélnék, mert a single része hozza a kötelezőt. A multis része COD-os. Ez pozitív jelző; rendkívül stabil (persze jobb, ha fent van az 1.6 és 1.7 patch), a pályák remekül meg vannak csinálva, fegyverek is nagyon jók, a hangulat páratlan és a következő módokon tudunk játszani LANban:

- TeamDeathmatch
- Headquarters
- FreeforAll
- Domination
- Search and Destroy
- Sabotage.

Ahogy az már megszokott, a COD-ban nincsenek BOTok a pályákon és nincs lehetőség cooperative módban játszani, de arra vannak más játékok.

Ajánlott gépigény:
CPU: 2.4 GHz dual core, vagy jobb
RAM: 1 GB
VGA: Nvidia Geforce 7800, vagy jobb / ATI Radeon X1800 vagy jobb
HDD: ~ 8 GB

3 komment

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr675566904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyekk85 2014.01.14. 11:33:04

Szia,lenne egy kérdésem hogy a Call Of Duty®: World At War-t probáltad Lan-ba elinditani vagy??? Csak hogy van e értelme velle foglalkozni vagy sem... A válaszodat előre is köszönöm...

Csubi8 · http://lanparty.blog.hu 2014.01.14. 13:10:31

@Nyekk85: Szia, jó ötlet! Azt még nem próbáltam, de itt az ideje! Ránézek. Lehet, hogy jönnek a blogra új cikkek? :D

Nyekk85 2014.01.14. 13:13:47

Jó lenne ha sikerülne a dolog... Rem mi hamarab sikerül... Üdv :) :) :)
süti beállítások módosítása