Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Call of Duty 2

2013.09.02. 17:37 Csubi8

Már néztünk korábban egy második VH-s játékot (Battlefield 1942), de meg kell még említenünk a CALL OF DUTY (COD) sorozatot, ebből is a második részt (2005-ben jelent meg). (Az összehasonlítás teljesen felesleges: a Battlefield 1942 BOTokkal megtűzdelt több órás gigacsatákban erős, addig a COD egy másfajta játékélményt nyújt (jobb hangok, fegyverek, sebzés, pontosság, ember-ember elleni küzdelem, stb).

Ha a játék telepítése után az 1.3-as PATCH-et felraktuk, erősen és stabilan fut a játék a hálózaton, nincs probléma vele. Mai szemmel nézve már igen kicsi a gépigény, a játék sem igényel sok helyet a merevlemezen.

Játékmódok LAN-ban: Deathmatch, Team Deathmatch, Search & Destroy, Capture the Flag és Headquarters.

Ha negatívumot kellene mondanom, talán csak annyit tudnék, hogy kellő mennyiségű ember kell, hogy LAN-on igazán élvezni lehessen, mert ugye nincsenek botok (én minimum 8 emberrel ajánlom, de a játék maga 16 /64 embert tud kezelni maximálisan; LAN/internet).

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium 4 1.4 Ghz, vagy AMD Athlon XP 1700+
RAM: 512 MB
VGA: 3D 64 MB
HDD: ~4.0 GB

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr855489465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása