Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Call of Duty: World War II

2018.12.21. 16:36 Csubi8

Újra itt és újabb játék tesztelve (hála a blog törzsvendégeinek, akik ajánlották a játékot, KÖSZI)! A mai alany pedig a Call of Duty World War II. Igen, hosszú idő után ismét egy második világháborús játék-feldolgozás és feltehetitek Ti is a kérdést, hogy MIÉRT, erre mi szükség volt? Hiszen már a témát körbejárták minden szempontból és minden lehetséges játékot elkészítettek, amit csak lehetett, ha a világégést nézzük.

Nos, a helyzet nem olyan egyszerű, mert ha azt nézzük, hogy a második világháborús FPS-ek közel s távol 20-30 évesek, így beláthatjuk, hogy igencsak eljárt felettük az idő. Mind grafikában, mind játékélményben, ráadásul közben felnőtt egy generáció, akinek ez a téma totál kimaradt.

Tehát 2017-re a Call of Duty ismét elővette a rántott húst és újrasütötte a konyhájában és igencsak jól sikerült. A grafika profi, a játékélmény kimagasló és természetesen a multiplayert sem hagyták ki a játékból! De még mennyire nem, hiszen a főmenüből közvetlen elérhető a LOCAL PLAY, ami az offline (internet nélküli) lehetősége a multiplayernek. (örömkönnyek között írom ezt a sort)

Emlékek törnek fel bennem, mert annak idején a Call of Duty 2-vel irdatlan sokat játszottam éjszakába nyúlóan a szervereken, ismertük a pályákat kívülről, a legjobb camp-elős helyeket, hogy hol lehet kiugrani a pályáról, stb, stb.

És az emlékek tovább ömlöttek a játékteszt során, amikor láttam, hogy multiplayerben ott van az egyik COD2-ben látott pálya (Carentan)... micsoda tisztelgés ez az elődök előtt! 

Módokat tekintve van:

* Team Deathmatch
* War
* Domination
* Hardpoint
* Capture the flag
* Search and Destroy
* Kill Confirmed
* Free for all (Deathmatch)
* Gridiron (focis)

Már ez is gyönyörű, de a beállításokban még tovább dúskálhatunk, pl. lehet a játékba tenni BOTokat (különféle nehézségben), akár azt is megszabva, hogy mennyi barát és ellenség legyen közöttük. Ezentúl még sok dolgot megváltoztathatunk, de nem fárasztalak benneteket a részletekkel; érdemes kipróbálni mindenképp!

A játék "normál" multis módjai mellett (már-már megszokott módon) van Zombi mód is, ahol amolyan túlélő módban, egyre erősödő hullámokban kell harcolnunk az élőhalottak ellen, persze multiban társaink segítségével.

Egyetlen hátulütő a játék gépigénye lehet, de aki LAN partyra jár, az vegyen normális gépet. :D

Ajánlott gépigény:

CPU: Intel Core I5, vagy AMD Ryzen R5 1600X
RAM: 12 GB RAM
VGA: Geforce GTX 970 / GTX 1060 (6 GB RAM) / AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
HDD: 70 GB

*a Codex kalózváltozattal tesztelve

2 komment

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr8514505522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZU 2018.12.22. 21:10:42

A botokat lehet random nehézségűre is tenni, valamint van zombi cooperatív is benne amit elvileg végig is lehet játszani. Úgy értem nem végtelenített, hanem van egy szál, amit végig lehet vinni, csak egyre többen jönnek közben és egyre erősebbek.

Csubi8 · http://lanparty.blog.hu 2018.12.22. 21:58:08

@SZU: Igen, még eszembe is volt a cikk írása közben, de csak kimaradt. Mindjárt pótolom.
süti beállítások módosítása