Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Need for Speed Underground 2

2013.10.05. 09:22 Csubi8

2004-ben úgy gondolta az Electronic Arts, hogy 19-re lapot húz és kihozták a Need for Speed Underground KETTŐT. Ez az első rész folytatása és igazából nem is új játék, csak az előző rész feltuningolt változata. Nagyon jó munkát végeztek a fiúk, minden ami kimaradt, vagy hiányoltunk az első részből az itt van. Sokkal nagyobb vasalódeszkákat és hóekéket lehet szerelni az autókra, fény, hang, füst... van itt minden! :D Ami szuper, az a szabadon bejárható város.

Elkövettek egy nagy hibát! NEM LEHET LANban játszani vele!!

Ha-ha, biztos?!

Két dologra kell figyelni:
1. Win7 alól a kompatibilitásnál válaszd, hogy win xp sp2/sp3-ként fusson a játék. Ezt muszáj!! (függetlenül attól, hogy elindul-e a játék, vagy sem, mert különben EA server hibát ír ki.)

2. A hálózatnál az Alapértelmezett átjárót/Default Gateway-t be kell állítani minden gépen ugyanarra a számra. Segítségként egy kép. Ennyi. (ez mondjuk nem muszáj, enélkül is működik)

Max 4-6-an játszhatunk (játéktípustól függően), játékmódok: Körverseny (Circuit), Sprint, Gyorsulás (Drag), Sodródás (Drift), Street X, Underground Racing League, Outrun.

A grafika hasonló az első részhez, kicsit talán jobb lett, de a gépigény ugyanaz. A jól bevált dolgokon nem szabad változtatni, így ismét minőségi zenék kerültek a játék alá/mögé.

A LANozás előtt érdemes a single player részt (végig)játszani, mert amit a single-ben feloldunk, azzal játszhatunk LANban is. 

Tesztelve: az 1.2-es változattal és a 2 CD-s Reloaded változattal is!

Ajánlott gépigény:
CPU: Intel Pentium III 700 Mhz, vagy gyorsabb
RAM: 256 MB
VGA: 32 MB DirectX 9
HDD: ~1.8 GB

4 komment

Címkék: autós Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr355552261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marksz1 2014.11.11. 11:31:47

Szia tudnál abban segíteni hogy win7-en ha nincs internet bekötve a hálózatban akkor nem tudunk játszani lanon mert azt írja, hogy nem tudott csatlakozni az ea szerverhez. Ha van internet akkor minden ok és lehet játszani, csak nincs mindig internet amikor összeülünk egy jó kis lanra. :(

Csubi8 · http://lanparty.blog.hu 2014.11.12. 06:53:08

@marksz1: szia, ha a cikkben leirt beállítások ellenére nem akar menni, akkor meg kell próbálni másik változattal. azt tudni kell, hogy én mindig internet kapcsolat nélkül próbálom ki a játékokat és szinte egyik sem eredeti. töltsétek le a Reloaded változatot, sajnos már így fejből nem emléxem, hogy melyik működött nálam, de ha nem megy nálatok, akkor megnézem még1x. :) üdv

marksz1 2014.11.15. 12:36:35

Szia meg oldódott a a win xp kompatibilitás-t nem állítottam át :/ de azért köszi a segítséget.
Tudom, hogy nem ide de azért megkérdezem. Total War játékok mennek offline lanban vagy csak neten lehet tolni őket?

Csubi8 · http://lanparty.blog.hu 2015.01.13. 20:12:46

@marksz1: bocs hogy csak most, total rome 1 és 2 ment nálam, tesztek folyamatban. ;)
süti beállítások módosítása