Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Borderlands

2013.11.11. 10:00 Csubi8

2009-ben jelent meg a Borderlands nevezetű cel-shader (rajzfilmszerű) FPS. Kiemelt hangsúly van a 4 fős kooperatív játékon, mondhatnám azt, hogy anélkül én nem is játszanám, pont azon okból, hogy 4 teljesen eltérő karakterrel lehetünk, akik így képességeik révén segíthetik egymást / könnyebb leküzdeni az ellenséget. :) Szerencsénkre alapból van benne LAN modul, nem kell hekkelni a játékot.

A játékról csak annyit, hogy szokni kell. :) Úgy értem, valamilyen szinten minden játék elrugaszkodik a valóságtól, ahol Te lehetsz a versenyző, vagy a katona... na, ez a játék még tovább megy, mert meg sem próbál eredeti lenni; nézd csak a grafikát, nem beszélhetünk ballisztikai modellezésről, lerombolható tereptárgyakról, nincs közel-, vagy távol-keleti konfliktus, szóval eleve egy képzelt világba csöppenünk, mintha csak valaki fantáziavilágába érkeznénk. Nem tartom kizártnak, hogy a játék eredeti ötlete egy végigpiált éjszaka után pattant ki az alkotók fejéből. Mindenképp egyedi és eredeti alkotás, érdemes kipróbálni.

Úgy leszel vele, mint Lewis Hamiltonnal. Vagy nagyon bejön, vagy szívből gyűlölöd. :D

A játékról magyar nyelvű tesztet itt tudtok olvasni.

Minimál gépigény:
CPU: 2.4 Ghz vagy gyorsabb proci
RAM: 1 GB (Vista 2 GB)
VGA: 256 MB
HDD: alapból 8 GB körül, nálam a DLC-kel bővített változat majd' 13 gigát kóstolt

Szólj hozzá!

Címkék: coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr515623516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása