Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Medal of Honor: Pacific Assault

2013.10.09. 12:17 Csubi8

A háborús FPS-ek közül nem hagyhatjuk ki a Medal of Honor sorozatot sem. Márcsak azért sem, mert ők hozták el számunkra elsőként a második világháború eseményeit (bizony, még a Call of Duty előtt).

A Pacific Assault nem az első rész ugyan, ez már a 2004-es folytatás, amely még szintén második világháborús történettel áll elénk. Ami elsőre szembetűnt (figyeljetek, ez most furcsa lesz), hogy a Szóköz/Space billentyűre ugrik a katona. Ez régen minden játéknál így volt (pl. Quake, Cod1), de vannak játékok, amelyekből egyszerűen kivették. (talán, túl sokan ugrottak ki a pályáról?). Ennyit arról, hogy egyre valósághűbbek a játékok. :) A múltkor is valami modern játékban egy útpadkára nem bírtam fellépni. Oda is kellett volna az ugrás.

Na mindegy, ez nem játékteszt, hanem LAN ajánló (mindig elfelejtem). Három féle módban lehet benne LANozni, Invader, Team Deathmatch és Free for All. Az utóbbiak gondolom érthetők, az Invader módban az ellenséges erők rádiójait, egyéb eszközeit kell tönkretenni. Botok nincsenek a játékban. Egyszerre 16-an játszhatunk.

Update: Sajnos az újabb Medal of Honor részekkel (pl. Airborne, Warfighter) már nem lehet offline LANozni.

Ajánlott gépigény:
CPU: 2.0 Ghz Intel Pentium 4, vagy AMD Athlon
RAM: 512 MB
VGA: 128 MB
HDD: ~4.5 GB

3 komment

Címkék: Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr725558477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyekk85 2014.01.14. 16:16:01

Szia lehet hogy unalmas vagyok màr de lenne mèg egy kèrdèsem,a Medal of Honor:Airborne jàtèkal kapcsolatban 2006 jàtèk hogy azt lehet e Lanba vagy esetleg probàltad màr ès remènytelen a dolog... Üdv Zsolti

Csubi8 · http://lanparty.blog.hu 2014.01.14. 16:18:43

@Nyekk85: Nem, semmi gond. A cikk végén az Update-nél írtam, hogy az újabb Mohaa játékokkal nem lehet offline lanozni (próbáltam). ;)

Nyekk85 2014.01.14. 16:20:15

Ja ja most màr làtom elkerülte a figyelmemet. Bocsesz :) :) :)
süti beállítások módosítása