Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Company of Heroes

2013.11.04. 14:24 Csubi8

Ahogy az már valószínűleg kiderült - a korábbi cikkek alapján - nem vagyok egy nagy stratégiai játék rajongó, pedig korábban játszottam hálózatban a Starcraft-al és Warcraft III-al is.

Aztán most, hogy közeledik a karácsony és a kis sógornak kéne valami, kezembe akadt a Company of Heroes és kipróbáltam.

Első blikkre.... "jaj, ne... második vh-s játék már megint". De valahogy az az érzésem volt, hogy az irdatlan sok FPS után ez a 2006-os RTS teszi fel a koronát, ez tetőzi be a poklot, kihozza, amit még ki lehet hozni ebből a témából és Isten irgalmazzon annak, aki kihoz még egy ilyen játékot. :D

Szóval, amikor ment a játék valahogy megtetszett az egész. Teszteltem az alapjátékot, de köszönhetően SZU segítségének innen letölthető egy portable változat, amiben benne vannak a kiegészítők is.

LAN részről úgy néz ki, hogy 1-8 főig bonyolíthatjuk a játékot, pályanagyságtól függően is (2-4-6-8 személyes pályák) és ezen belül variálhatjuk, hogy mennyi számítógép-ellenfél legyen és milyen erősségűek. Pl lehet velünk, vagy ellenünk is kompjúter.

A játékról csak annyit, hogy szerintem nagyon hangulatos, de nem akarok játéktesztbe átcsapni, kedvcsinálónak olvassátok el a magyar nyelvű bemutatót itt, vagy a kiegészítőről írt cikket itt.

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium 4 3.0 Ghz/Athlon XP, vagy gyorsabb
RAM: 1 GB
VGA: 256 MB
HDD: ~10 GB

2 komment

Címkék: stratégia coop Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr915611957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cartmen07 2014.12.08. 15:41:10

Légyszíves írd le, hogy milyen verzióval működik a lan, én ha jól emlékszem PROPHET vagy KaOs verziót próbáltam de inaktív volt a Host gomb.
Vagy előfordulhat , hogy csak az alapjátékkal megy?
süti beállítások módosítása