Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Blur

2013.10.11. 13:27 Csubi8

A Blur egy 2010-es autós-akció-verseny, amolyan Mario-Kart-féle, ahol a "feladat", hogy verseny közben különféle powerup-okat vegyünk fel és ezekkel csináljuk ki az ellent.

A játékban mintegy 60 licenszelt autó van, törnek is (értelemszerűen) és rettentő mód kiforrott többjátékos része van a játéknak. Lehet neten is játszani, osztott képernyőn akár négyen és persze ott a LAN mód is, ahol akár egyszerre 20-an(!!) versenyezhetünk. Ez elég nagy szám, hisz a legtöbb autós játék LANban max 8 embert kezel (példa: NFS korai szériák 4-et). Nagy muri!

Ráadásul egy csomó LANos lehetőség közül választhatunk: Skirmish Racing, Powered Up Racing, Motor Mash, Powered Up Team Racing, Team Motor Mash, Hardcore Racing, World Tour.

A játékba - ha nincs elegendő pajtink - rakhatunk BOTokat is (köszönet Takumi Fujiwara-nak a javításért), de amit én még átgondoltam volna az az irányítás, ami billentyűzetről elég furcsa, mert nem a nyíl billentyűkkel történik az autó irányítása, sőt az átállítás csak két módban állítható (nem lehet személyre szabni), de legalább egyik a WASD mód (ez ugye a konzol-átirat hátránya)!

A játékról magyarul teszt itt olvasható.

Ajánlott gépigény:
CPU: Intel Pentium Core 2 Duo 2.0ghz
RAM: 2 GB
VGA: 256 MB
HDD: ~8 GB

Tipp: ennél a játéknál NEM KELL fix IP cimeket beállítani a gépeken - mi szívtunk vele - hanem pont hogy automatikus IP cím osztás legyen a switch/router által!

1 komment

Címkék: autós Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr185560927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takumi Fujiwara 2015.07.23. 16:05:26

Lehet benne botokat betenni, igaz, hogy max. csak 10-et, de az is elég ahhoz hogy ketten ne legyen unalmas 1v1, egy idő után.
süti beállítások módosítása