Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Counter-Strike

2013.09.01. 19:26 Csubi8

Egy dolgot senki nem vitathat: a LAN-ok királya a CS, vagy hosszabb nevén a Counter Strike.

Általánosságban:

Maga a Counter-Strike játék egy Half Life modból nőtte ki magát és 2000-ben adták ki az első részt. 2004-ben jött a folytatás: Counter-Strike: Condition Zero, majd a Counter-Strike: Source. 2012-ben jött a Counter-Strike: Global Offensive.

A játékhoz rengeteg módosítás készült (pályák, fegyverek, hangok, textúrák, katonák), amelyek letölthetők az internetről. Hatalmas LAN rendezvények még mindig e köré a játék köré szerveződnek (versenyek is épülnek rá), pedig már nem mai játék.

Írhatnék róla oldalakon keresztül, hogy mekkora élvezet maga a játék, de csak rontanék a cikken; nincsenek rá szavak, ki kell próbálni, ha esetleg valaki nem ismerné (van ilyen?!).

Maga az alapjáték csapatalapú, küldetés-orientált FPS; tulajdonképpen két csapat mérkőzik egymással, (terroristák és terrorista-elhárítók).

Előnye még a játéknak az alacsony gépigény (főleg a régebbi részeknél), hátránya, hogy rengeteg változat van belőle, úgyhogy LANra egy változatot vigyetek (van belőle portable - pendrive-on hurcolható - kis változat is); szerintem a CS még sokáig a LANok vérkeringésében marad.

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr685488083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása