Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Rome: Total War II

2015.01.28. 10:00 Csubi8

A korábban bemutatott 2004-es Rome: Total War játék folytatására 2013-ig várni kellett, de úgy gondolom: megérte.

A látvány "bad ass", a játék olyan elementáris vonzerővel van megáldva, hogy közben többször libabőrös lettem és itt már lehetőségünk van komoly vízi csatákat is lebonyolítani, nemcsak szárazföldi ütközetek vannak. Játéktesztért érdemes elolvasni ezt itt, nézzük a LANos részét.

Az "alap" multiplayerben max 8 játékos játszhat (két csapatra bontva, mint védők és támadók), ebbe bevonhatunk számítógép ellenfelet/társat is, valamint van ezen kívül 2 fős kampány mód, ahol akár kooperatív módon, vagy akár egymás ellen is tolhatjuk. Egyébként meglepetés volt, hogy 2013-as játék létére van még benne LAN mód; plusz pont érte. Tény, hogy egy komoly vas kell alá, így csak akkor leljük igazán örömünk benne, ha combos gépünk van.

Ajánlott gépigény:
CPU: második generációs Intel Core i5 (vagy gyorsabb)
RAM: 4 GB
VGA: 1 GB
HDD: ~20 GB

Szólj hozzá!

Címkék: stratégia coop Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr797036373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása