Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Worms World Party

2013.11.10. 10:00 Csubi8

Ismét egy retro játék: Worms World Party (2001), az utolsó 2D-s kukacgyilok-gamma, ezután már csak 3D-s változat jött ki (fuj). Sokan játszottak és szerették az elődöt, a Worms Armageddont (1999) és tulajdonképpen a WWP a tökéletesített változat, mert nem változtattak sokat, csak tovább csiszolták.

Alapból van LAN része a játéknak, max 6-an apríthatjuk egymást, készíthetünk benne saját csapatot, az európai változatban magyar szinkron is van, a pályaszerkesztő funkcióról nem is beszélve. Alapból temérdek pálya és beállítási lehetőség áll rendelkezésünkre, de a sima gyilkolászás mellett vannak "Multis küldetések" is, mint pl. ki ér fel hamarabb a hegytetőre, ki éli túl az Armageddont, stb stb

A teljes játék letölthető innen.

Ha nem menne a játék, vagy furcsaságot tapasztaltok (pl. windows 7-nél a színek miatt), akkor tegyétek fel ebből a mappából a két fájlt: az első egy patch, a második a színeket javítja.

Egy kacagást megér a gépigény is:
CPU: Pentium 150 MHz
RAM: 32 MB
VGA: 4 MB
HDD: ~50 MB

Szólj hozzá!

Címkék: stratégia Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr205616881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása