Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Heroes of Might and Magic

2014.06.28. 10:00 Csubi8

A Heroes of Might and Magic (vagy röviden HoMM) egy körökre osztott fantasy stratégia-RPG. Különféle scenariokat játszhatunk, pályakat lehet méret alapján is választani (S, M, L, XL), be lehet állítani a kezdő hőst, várost, valamint bónuszt, handicap/hátrányt is, természetesen számítógép ellenfeleket is. Az alábbi változatokat próbáltam:

Heroes of Might and Magic III (Complete, 2000)

Max 8 fő LAN-ozhat, 900 MB szabad hely kell a háttértárolón, gépigény elég alacsony.

Heroes of Might and Magic IV (GOG változat, 2002)

Max 6 fő tolhatja.

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium III 450 MHz
RAM: 256 MB
VGA: 4 MB
HDD: 1 GB

Heroes of Might and Magic V (Collectors Edition, 2006)

Max 8 fő, több kiegészítő lemezt is próbáltam, mint a Tribes of the East és a Hammers of Fate. Van benne DUEL MODE is, ami egy párbaj 2 fő részére, kifejezetten a csatára összpontosít. Ha 'normál' módban szeretnénk LANozni, több cél is lehet (ami alatt a játék végcélját értem), a Defeat All (mindenkit legyőzni) mellett, olyan módok is vannak, mint Save The Princess (megmenteni a hercegnőt), Capture Object (megszerezni egy ojjektumot), vagy Find the Tear of Asha (megtalálni Asha könnyeit).

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium 4 / Athlon 2,4 GHz
RAM: 1024 MB
VGA: 256 MB
HDD: ~ 2 GB

Szólj hozzá!

Címkék: stratégia Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr146043145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása