Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Need for Speed Pro Street

2014.03.26. 10:00 Csubi8

2007-ben jelent meg a Need for Speed Pro Street, ahol nincs ugyan szabadon bejárható város, de van szép törésmodell, grafika, egész jó pályák és lincenszelt autók hegyekben, szóval a negatív felhangok ellenére szerintem a játék nagyon egyben van.

A hálózati élményt az 1.1-es PATCH felrakása után tudjuk élvezni (még a játékba belépés előtt el kell indítanunk egy LAN szerver fájlt), amit aztán a menüből tudunk elérni.

Max 8 fő játszhat együtt, ha nincs meg a kellő player, tehetünk AI-t is a pályákra. Meglepődtem, hogy elég sok beállítás van benne a 12 pálya mellett 7 módban versenyezhetünk, a versenyeket összefűzhetjük bajnoksággá is, szóval LAN szempontból odatették (végre) ezt az NFS játékot.

Magyar nyelvű játékbemutatót itt tudtok olvasni, akit érdekel.

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium 4 / Athlon XP vagy jobb (3 Ghz)
RAM: 1 GB
VGA: 256 MB
HDD: 8.1 GB

(A játékot a 'nosteam' által crackelt változattal próbáltam, ez már tartalmazza az 1.1-es patchet.)

Szólj hozzá!

Címkék: autós Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr215869296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása