Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Battlefield 1942

2013.09.01. 18:18 Csubi8

Én, és a barátaim szinte ezzel kezdtük a LAN partizást. Mára már egy elavult 2. világháborús FPS-nek számít, szinte már-már vicces grafika, de élvezetes játékmenet és viszonylag stabilan fut hálózatban. Mivel a játék betöltötte a 10. életévét, ezért ingyenesen (legálisan) letölthető volt az Originről; most 2015 végén sajnos nem találtam letöltési lehetőséget. :(

Köszönet a videónak abydosnak!

Mi annak idején sokat játszottunk vele; szerettük, de eljárt fölötte az idő. Régebbi gépekkel rendelkezőknek még kiváló alternatíva lehet!

Hatalmas csaták, hatalmas színtereken, vezethető járművek (ez a játék megjelenésének idején nagy szó volt), gyári kiegészítőkkel (Road to Rome, Secret Weapons; új pályák, több fegyver) még továbbemelhető az élvezeti-faktor.

Capture the flag, Team deathmatch és Coop módra is van lehetőség LANban.

Ajánlott gépigény:
CPU: 800 Mhz, vagy gyorsabb Intel Pentium III, vagy AMD Athlon proci
RAM: 256, vagy több RAM
VGA: 64 MB, vagy nagyobb telesítményű VGA kártya
HDD: 1.2 GB

Szólj hozzá!

Címkék: coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr475487999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása