Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

S.T.A.L.K.E.R.

2013.10.29. 10:13 Csubi8

Mindhárom Stalker epizódról itt írok (Shadow of Chernobyl, Clear Sky és Call of Pripyat), mert nincs köztük nagy különbség LAN szempontól.

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Sokáig haboztam, hogy írjak-e erről a játékról. Mert bár van benne gyárilag LAN lehetőség (ami működik is), de valahogy olyan gyéren lett tálalva, hogy nagyobb élvezet a konyhában megpucolni 15 kiló göcsörtös krumplit.

A hiba ott van, hogy eleve sokat vártunk a játék 2007-es megjelenésére és bár a single player viszonylag jól el lett találva, az ember alkotta pokolból többet is ki lehetett, vagy KELLETT volna hozni. Főleg multiban. Mert bár max 32-en játszhatunk, van Free for All, Team Play, és Artifact Hunt mód LAN-ban, de lehettek volna BOTok hálózatban, vagy ötletes küldetések, vagy hullámokban támadó mutáns disznók, vagy bármi egyedi ötlet, ami eladhatná a játékot.

Így azonban marad a keserű íz, hogy ez is csak egy FPS, amivel lehet LANozni, de semmi több. Sorry. Reméljük a folytatásban kijavítják ezt a "hibát".  :(

Ajánlott gépigény:
CPU: Intel Core 2 Duo E6400/AMD Athlon 64 X2 4200+
RAM: 1 GB
VGA: nVidia GeForce 7900 / ATI Radeon HD X1850 / 256 MB
HDD: 10 GB

UPDATE1:

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Csupán egyetlen év telt el, amikoris 2008-ban kihozták a következő részt, vagyis a második Stalkert, ami nem más, mint egy előzmény. A játék motorja maradt a régi, menük is szinte, így nem vártam sokat a LAN résztől és be is igazolódott a félelmem: ismét nem a hálózati játékos részt fejlesztették.

Egyetlen játék móddal lett több, az Artifact Capture-el, de még mindig hiányoznak a BOTok. Talán majd a következő tartogat számunkra egy kis meglepetést?!

Update2: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Ha hiszitek, ha nem... semmi változás! :D 2010-es a játék, megint van LAN funkció, mégsem bővült új lehetőségekkel. Maradt a fenti 4 játékmód, nincsenek BOTok, max 32 játékos játszhat. Ennyi.

A neten keresgélve találtam egy 'soProject' névre hallgató modot, ami tesz BOTokat a multiplayer játékba. Azaz mindenfelé rohangáló mutáns és zavarodott kutyák, macskák, disznók és azonosítatlan teremtmények császkálnak, de látszik hogy házi készítésű a mod, mert nincs benne semmi rendszer, ahogy mozognak (ugyanazon az útvonalon mennek, akár körbe-körbe). Néha csak egyszerűen ott teremnek mögöttünk és végünk. Ráadásul van egy pisztolyunk, miközben mondjuk 6-7 valami jön felénk. Esély? Pfhh... :)

Szóval részemről ennyi volt a Stalker. Hálózatban sajnos elég nagy bukta a játék (mármint összehasonlítva a többi itt felsorolt game-el). Legalább tehettek volna bele egy kooperatív módot.

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr735604319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása