Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Carmageddon 2

2014.03.23. 10:00 Csubi8

Azok után, hogy a Carmageddon első része hatalmas sikert aratott (pozitív és negatív véleményt egyaránt kaptak), borítékolható volt a folytatás.

Vicces, hogy akkor még csak egyetlen esztendő kellett és 1998-ban jött is az utód (ma gondoljunk csak 4-5 éves periódusokra, hogy kivárjunk egy-egy neves folytatást) és mégis ezalatt az 1 év alatt sokat újítottak a játékon! Három dimenziósak lettek a gyalogosok, vannak közöttük kutyák is, sokat javult a grafika, van automata mentés, marhajó powerup-ok vannak, amiket fel lehet venni a pályákon, elmebeteg járművekből sincs hiány, szóval mindent a tökéletességre fejlesztettek. (A Carmageddon további részeit MOST felejtsétek el! Maradjanak csak a szép emlékek... )

LAN-ban szintén maximum 6 ember játszhat, ahogy az előző részben is. A következő módokon gyepálhatjuk egymást:
- Driven To Destruction
- Car Crusher
- Checkpoint Stampede
- Sudden Death
- Lap me
- Curse of the Vampire
- Fox 'n' Hounds

Windows XP és 7 esetén lehet, hogy szükség van néhány "kiegészítőre" a megfelelő működéshez, ezek közül google-ban keressetek rá a "SuperPatch V2"-re és/vagy a "carmaudp" fájlokra, amikkel aztán működésre és LANra bírható a játék.

Gépigényt nem írok, mert nagyon alap.

Szólj hozzá!

Címkék: autós Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr135860877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása