Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Day of Defeat: Source

2014.06.06. 10:00 Csubi8

A Day of Defeat: Source (2006) is egy Half Life 2 MODból nőtte ki magát (mint oly sok játék: Team Fortress, Counter Strike...) és ebből is nehéz egy verzióról beszélni, mert a net tele van rengeteg változattal, ezért egyszerűbb, ha megadom a linket az általam kipróbált és tesztelt változathoz:

https://www.ulozto.net/xCbj1Df/day-of-defeat-source-v1-0-0-12-no-steam-internet-lan-7z

vagy innen:
https://onedrive.live.com/redir?resid=9C3F68B524FEA044!12309&authkey=!ACgvZc-4EfES13o&ithint=folder%2c7z

Ahogy a nevéből is látszik, ehhez nem kell semmilyen STEAM, vagy internetkapcsolat, simán játszható LANon keresztül. Egy kis 'readme.txt' elmondja a teendőket, ami tényleg csak annyiból áll, hogy a gépünkből csinálunk egy dedikált szervert, majd rácsatlakozunk (akár ugyanarról a gépről).

Ha túljutunk azon az apróságon, hogy a játék 42 861 fájlból áll (megszámolva a windows intézőn keresztül) és mindez csak 4,4 GB... nem biztos, hogy értem, de ez csak úgy jöhetett össze, hogy a pályákon minden szög és kutyaszaőr külön fájlként van letárolva, de ez a furcsaság amúgy a többi HalfLife 2 MOD-on is meglátszik. Ez csak annyiban érdekes, hogy egy-egy régebbi gépen a telepítés 40-60 percig is eltarthat (a sok apró fájl miatt).

A játék második világháborús FPS, amelyben LANon max 32-en öldökölhetünk, választva amerikai, vagy német katona közül, azokon belül különféle kasztok vannak (mesterlövész, szanitéc...), ahogy azt már több játékban is megszokhattuk.

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium 4 (3.0 GHz vagy erősebb)
RAM: 1 GB
VGA: 256 MB

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr146011410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása