Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Screamer 4x4

2019.01.05. 12:02 Csubi8

Többen kértétek, hogy kerüljön tesztelésre (és így a listába) a Screamer 4x4 nevű off-road játék, hát íme! A játék - ahogy a videón is láthatjátok - nem új, ellenben régi, azonban mint már bizonyítást nyert, a régi játékoknak is helye van nálunk, ha rendelkezik azzal a bizonyos faktorral. 

És a Screamer 4x4-ben benne van, ami egy LAN partira kell: kis gépigény, remek pályák, néhány licenszelt járgány és persze pár ötletes multiplayer játékmód. A játék egyébként magyar fejlesztés, kb 2000-ben jelent meg, de a GOG változatot ajánlom nektek (letölthető innen).

Max 4-en játszhatunk benne a következő módon (tehetünk a játékba számítógép ellenfeleket is):

*  King of the Hill (hegyről lelökős játék)
*  Off Road Rally (verseny körpályán)
*  Destruction (haza kell vágni a másikat)
*  First to Point (ki ér elsőnek a megadott ponthoz a térképen)
*  Catch Up (villogó bójákat kell átváltanunk a saját színünkre és persze minél többet)

Játéktesztet itt tudtok olvasni. Mondanom sem kell, hogy kifejezetten üde színfolt és felüdülés a játék pár órányi lövöldözés után (játszatok bármivel is), főleg a hegyről lelökdösés tud nagy röhögésekbe/idegösszeroppanásba torkollni. Kifejezetten ajánljuk!

LANra fel!

Szólj hozzá!

Címkék: autós Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr5414520916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása