Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Need for Speed Hot Pursuit 2

2014.04.09. 10:00 Csubi8

Eredetileg a 2010-es Hot Pursuit-ot akartam bemutatni, de abban nincs LAN opció (mármint internet nélkül), ezért dühből az 1998-as első Hot Pursuit-ot próbáltam VOLNA, de annak még a telepítője sem indult el a 64 bites Windows 7-en.

Végső elkeseredésként maradt a 2002-es megjelenésű Hot Pursuit 2. De ez is milyen már, hogy nem bírnak elszakadni a HOT PURSUIT névtől, hogy legalább kitaláltak volna valami újat, vagy a 2010-es játék Hot Pursuit 3 lett volna... hiperciki.

Az alapjáték a rendőrökkel való összetűzésről szól, miközben versenyzünk is és haladunk előre a ranglétrán, gyúrva a jobbnál jobb kocsikra. Átállhatunk a másik oldalra és lehetünk mi is rendőrök, lekapcsolva a rosszalkodó illegális autóversenyzőket.

A grafika, a pályák és eleve a versenyzés nagyon steril, például hiába állítjuk be a forgalmat, annyi autó közlekedik az utakon, mint Kecskéscsárda és Zagyvamákos között (naponta kettő és fél). Persze biztos 2002-ben ez a játék maga volt a császárság, térdre kényszerítve NFS rajongókat és gépeiket egyaránt. A kék osztriga buzibárban nem tapiznak annyit, mint verseny közben a zsernyákok az autóikkal, hogy kipörgessenek és persze emiatt leszel utolsó. Én nyugodt ember vagyok, de kétszer cseréltem billentyűzetet játék közben (széttörtem őket az idegtől).

Van LAN a játékban, max 8-an játszhatunk, ami remek, de jöjjön a fekete leves: mindössze két módban játszhatunk. Az egyik a sima verseny, a másik a Lap Knockout (minden kör végén kiesik az utolsó), tehát nincs benne a fakabátos rész, hogy Te kaphasd el a többieket. Kérdem én, miért?!

Szóval itt ez a játék és nem tudom mit kezdjek vele. A lehetőségek földje, tejjel és mézzel folyó Kánaán, akkora multiplayer részt lehetett volna alárakni, hogy több mint 10 évvel később (azaz most) is játszanának vele.

Az ajánlott játékaink közé CSAK az alacsony gépigény miatt kerül be, hogy esetleg RETRO LAN partyra magatokkal vihessétek, de ha rám hallgattok... vigyetek mást.

Minimum gépigény:
CPU: Pentium II 450
RAM: 128 MB
VGA: GeForce/Matrox Parhelia
HDD: 1,2 GB

(Magyar nyelvű játékbemutatót itt tudtok olvasni.)

2 komment

Címkék: autós Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr925870719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asdasddsa 2014.11.06. 21:14:19

nem tom mi baj vele nekem a kedvenc nfs-em mai napig a mw-vel meg a carbonnal együtt

Csubi8 · http://lanparty.blog.hu 2014.11.07. 11:08:11

@asdasddsa: nem lenne ezzel semmi gond, de egyszerűen van ennél sokkal jobb játék LAN-ra, kihagytak belőle pár remek lehetőséget. egyébként a carbon szerintem 100x jobb ennél, csak abból meg hiányzik a sima LAN funkció.
süti beállítások módosítása