Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Need for Speed Most Wanted

2013.10.08. 16:00 Csubi8

2005-ben érkezett hozzánk egy újabb NFS epizód, nevezetesen a Most Wanted.

Ehhez a játékhoz nincs sok komment, főleg mert nálam elsőre összejött a LAN, nem kellett vacakolni vele, bár ha valakinek gondja akad, a megoldás a már korábban említett Default Gateway (Alapértelmezett átjáró) beállítás a windowsban. Részleteket a Need for Speed Underground 2-nél találsz.

LANban max 4-en lehet vele játszani, viszont sajnos elég kevés módon: Drag (gyorsulás), Circuit (körverseny) és Sprint.

A grafika szépen javul az előző részekhez képest, remek az irányítás, végre nappal van a két résznyi Underground után, van élőszereplős sztorink (egész tűrhető), az ellenfelek mellett a rendőröket is le kell hagynunk (vagy kiiktatni, bár ez a rendőrös felhajtás az NFS rajongóknak már ismerős lehet korábbi epizódból), jók a csajok... ajánlott LANos játék!

Játékról magyar nyelvű teszt olvasható itt.

Gépigény:
CPU: 3 Ghz, vagy gyorsabb
RAM: 1 GB, vagy több
VGA: 256 MB (Nvidia 5900, Ati 9800)
HDD: 3 GB

Szólj hozzá!

Címkék: autós Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr935552877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása