Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Far Cry 1

2013.09.02. 20:10 Csubi8

A Far Cry első részét 2004-ben adták ki és emlékszem rá, hogy abban az időben elég combos gépek kellettek hozzá, hogy elinduljon, vagy hogy legalább kinézzen valahogy. Haverom gépe egy atomerőmű erősségével vetekedett és nála néztem meg a játékot: kb. fél óráig a parton álltunk és néztük a vizet... közben meg anyáztunk (A játékot sokáig benchmark-ként használták, azaz ezzel mérték, hogy milyen gyors egy PC/videókártya.)

Ez már majdnem 10 éve volt, azóta sokat változott a világ, de LAN-on még okozhat kellemes órákat ez a játék. A grafika egész jó, a fegyverek szintén, viszont nincsenek BOT-ok, tehát megint kell legalább 5-6 ember, hogy élvezhető legyen. Ez a játék azidőtájt nagyon jól esett, értsétek úgy hogy egy olyan érában született meg, amikor legalább 10-15 második világháborús játék volt és lassan már mindenkinek kezdett tele lenni a hócipője! Újdonság volt a javából.

Fontos!! A kellemes játék-órákhoz töltsétek le a PATCHeket! (Én mindig feltettem egymás után az 1.3, 1.31, 1.33 és 1.4-es patcheket! 64 bites win-re más PATCH való!) Ezután sosem volt gond!

Három mód közül választhatunk LANban: Deathmatch, Team Deathmatch és Assault.

UPDATE (KOOPERATÍV MÓD FAR CRY-HOZ):
Bizonyára többeknek feltűnt, akik játszottak az eredeti játékkal, hogy a főmenüben van egy MODS menüpont, aminek segítségével tölthetjük be a rajongók által készített módosításokat. A most következő is egy ilyen.

Szóval erről az oldalról (http://www.moddb.com/mods/assault-coop) le tudod tölteni az ASSAULT COOP névre hallgató kiegészítőt. Jelenleg a 3.0-ás verziónál tart, de nincs teljesen kész és ahogy látom, nem is lesz befejezve. :(

Mivel két gépem van itthon, ezért ennyivel próbáltam, de nem kizárt, hogy ennél sokkal többen öldökölhetünk (állítólag 16 fő a maximum). Ami elsőre feltűnt, hogy nagyon jól sikerült beállítani az AI-t, mert az első lövés után "rám mozdultak" (megindultak felém ezerrel, fedezékből lövöldöztek és persze egyedüli harcosként hamar kicsináltak, mert túlerőben voltak), tehát nem az volt, hogy egy helyben állva bambulnak, vagy helyben futnak.

Vannak benne különleges küldetések, néhány pályát pedig lehet Survival módban is játszani (hullámokban támad az ellenség, amit túl kell élni).

Akit érdekel, az alapjáték telepítése után tegye fel a patch-eket (1.3, 1.31, 1.33 és végül 1.4), majd utána a kiegészítőt (a MODS mappába).

Szóval félkész cuccról van szó, százalékban az elkészített pályák (kérdéses, hogy egyszer be lesz-e fejezve):

-Training- 100%
-Carrier- 100%
-Fort- 100%
-Pier- 100%
-Research- 100%
-Treehouse- 100%
-Bunker- 100%
-Steam- 100%
-Regulator- 50%
-Control- 30%
-Rebellion- 30%
-Archive- 30%
-Cooler- 20%
-Boat- 20%
-Catacombs- 20%
-River- 20%
-Swamp- 20%
-Factory- 20%
-Dam- 20%
-Volcano- 20%

UPDATE 2018: Az alap Windows 7-re fel lehet telepíteni a játékot, viszont aki sűrűn update-elte a Windowst a Microsoft által (vagy Windows 8 és 10 felhasználók), problémákat tapasztalhattak a játék telepítésénél (mondjuk, hogy nem sikerült feltelepíteni). Ennek oka az egyik Microsoft javítás.

Ennek orvoslására innen letölthető a teljes Far Cry játék, ez már 64 bites Win-en is fut, ráadásul tartalmazza a patcheket is. Erre még rá kell dobni a fent említett Assault Mod-ot és máris lehet tolni egész estén át.

Ajánlott gépigény:
CPU: AMD Athlon 2400, vagy Pentium 4 2 Ghz
RAM: 512 MB
VGA: 128 MB Geforce 4, 128 MB ATI Radeon 9500
HDD: 4 GB

Szólj hozzá!

Címkék: coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr155491382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása