Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Race Driver GRID

2014.04.22. 10:00 Csubi8

A Codemasters fogta a bevásárló kosárkáját és a Colin McRae sorozat után (-> DIRT) megvette a TOCA sorozatot is, ebből lett a Race Driver GRID. Ez elég erőteljesen érezhető az egész játékon (mármint hasonlít a menü, fizika, stb), de megbocsátjuk neki, ha szép dolgokat tud nyújtani. Vajon sikerült neki?

Lássuk csak. Nagyjából az arcade és szimulátor között van a játék, a grafikára nincs panasz, az autók gyönyörűek (ahogy törnek úgy is), maga az egész cucc rendben van, már ami a single player részét illeti (játéktesztet itt olvashatsz), ezért bizakodó voltam a multiplayerrel kapcsolatban is.

Nézzük hát: rengeteg pálya van, autókból hihetetlen felhozatal (izom autók, forma autók, túra autók stb), versenyezhetünk akár 24 órán keresztül a LeMans-i futamon is, Drift versenyek, plusz egyéb beállítások, csak egyetlen pont volt, ami csípte a csőröm, mégpedig, hogy nem lehet AI-t (számítógép ellenfeleket) tenni a játékba. Ehhez jön hozzá az, hogy LANban a maximált játékosok száma 12, szóval egy-egy hosszabb verseny könnyen unalomba fulladhat, mert alig találkozunk valakivel.

De amúgy egy nagyon korrekt játék, szóval mindenképp ajánlom, próbáljátok ki!

(Technikai infó: Az 1.3-as patchelt Reloaded változatot teszteltem.)

Ajánlott gépigény:
CPU: Egy magos 3GHz, vagy 2 magos cirka 2 GHz körül
RAM: 1 GB (Vista, 7 inkább 2 GB)
VGA: 256 MB
HDD: ~11 GB

Szólj hozzá!

Címkék: autós Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr575878518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása