Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Doom 3

2014.10.16. 10:00 Csubi8

Bár a Doom 3 sem egy mai termés (2004), a grafika kissé kopottas, de a hangulat miatt én felírnám a kipróbálandó LANos játékok listájára. Maga a játék elég klassz para-faktorral rendelkezik egy játékos módban, úgy annyira, hogy a háttérben hallható sok vérfagyasztó hörgés és morgás miatt sokszor elgondolkozunk, hogy valóban továbbmenjünk-e egy ajtóval, vagy inkább ott helyben vizeljünk magunk alá. Szerencsére készítettek lelkes rajongók kooperatív módot hozzá, így mindezt átélhetjük közösségi élményként is, de ne szaladjunk ennyire előre: nézzük az alapjáték hálózati tulajdonságait:

Gyárilag van benne LAN opció, bár nem értem, hogy miért maximalizálták a játékosok számát 4 főben; ez kicsit sovány. Játéktípusokból van: Deathmatch, Team Deathmatch, Last Man Standing és Tourney.

Ha megtoldjuk a játékot a Resurrection of Evil nevezetű kiegészítővel kapunk még egy hálózati játéktípust (CTF=Capture The Flag), ami viszont dicséretes, hogy a játékosok száma "megugrott" 8 főre.

Ahogy fentebb említettem, készült hozzá egy kooperatív mód, amelynek segítségével végigjátszhatjuk társainkkal a küldetéseket, amúgyis sokkal kellemesebb együtt borzongani, vagy éppen vérgőzös hangulatban abárolni a kis- és főszörnyeket (maximum 4 fővel).

Érdemes betartani a mellékelt fájlban található telepítési sorrendet a teljes sikerhez!!!

A játékról egyébként itt olvashattok magyar nyelvű bemutatót.

Ajánlott gépigény:
CPU: 2.0 GHz (vagy jobb) P4, vagy Athlon proci
RAM: 512 MB
VGA: 256 MB
HDD: 1,5 GB (Resurrection of Evil kiegészítővel +500 MB)

Szólj hozzá!

Címkék: coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr696515955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása