Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Micro Machines V4

2019.02.02. 10:00 Csubi8

Talán még vagytok páran, akik emlékeztek arra az ősrégi 90-es évekbeli játékra, ahol kis matchbox méretű autókkal kellett csapatni egy szobában, ráadáasul osztott képernyőn is lehetett tolni egymás ellen! Igen, ez a Micro Machines sorozat és azt az egyetlen változatot nézzük most meg, amelyik LANban játszható.

Alanyunk a 2006-ban megjelent Micro Machines V4 és a játék lényege mit sem változott: különféle körpályákon (konyha, biliárd asztal, iroda, stb) kell megmérkőznünk egymás ellen, a pályáról persze nem leesve, közben pedig különféle powerup-okat vehetünk fel, amellyel borsot törhetünk a társaink orra alá. Max 4-en tolhatjuk LANban, gépigénye nagyon kicsi és a játék letölthető innen. Garantált a jókedv és röhögés! :)

Szólj hozzá!

Címkék: autós Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr3814584916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása