Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Tony Hawk's Underground 2 + MOD

2019.02.09. 10:00 Csubi8

Úgy gondolom, hogy mindannyian egyszer az életben kipróbáltuk már a gördeszkát, a görkorcsolyát, vagy akár a BMX-et, vagy ezeket az aprókerekű 21. századi rollereket. De kevesen jutnak el addig, hogy aztán trükközzenek is vele, pedig az aztán az igazi móka! Én tudom, mert deszkáztam és BMXeztem is korábban és nagyon élveztem, mára viszont elkényelmesedtem és inkább a gép előtt nézem/játszom ezeket az extrém sportokat.

Bizony retek sok játék van, amely felöleli ezt a stílust és bár nagy része konzolra írodott, azért a PC-seknek se kell szomorkodni. A Tony Hawk sorozat irdatlan sok részből áll, de az általam letesztelt és szerintem legjobb változat (amiben működik a LAN is) az Underground 2.

Nem egy mai csirke a játék, 2004-es (magyar nyelvű tesztet itt tudtok olvasni, akit érdekel), nincs nagy gépigény és bár elég nehéz a játék, ha elsőre játszod, egy kis gyakorlás után jönnek a sikerélmények, aztán pedig jöhet a LAN-os megmérettetés. (A fenti videót érdemes megnézni; elijesztő, vagy bátorító tud lenni az 1 millión túli bónuszpont.)

A játékban van karrier/történet mód is (meg pályaszerkesztő), de minket a LAN rész érdekel, ahol maximum 8-an játszhatunk, akár 4 csapatba osztva, különféle figurákkal és pályákon (amiket a single playerben először fel kell törnünk), viszont van egy MOD a játékhoz (Thug Pro), ami kicsavarja belőle a maximumot.

Ez a MOD a korábbi és későbbi Tony Hawk játékokból összeszedi a pályákat, amelyeken rögtön csapathatunk és még sok más módosítás is van benne, ahogy a LAN rész is kiválóan működik. (A gammát innen tudjátok letölteni, a THUGPro mappából kell elindítani; elsőre kérni fogja az eredeti játék helyét; az is a fájlban van.)

Összesen 10 féle játékmód van LANban, fel sem sorolom őket, de a 'Capture the flag' és a 'King of the Hill' elég beszédes. :) Érdemes kipróbálni, LANra fel!

Szólj hozzá!

Címkék: Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr3014588378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása