Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Diablo II

2014.09.10. 10:00 Csubi8

Részlet az egyik fórum beszélgetésből:

"Egy bone(?) nekroval.
Átkok közül Decrepify-ig mindenen egy pont (csak azon ami kell hozzá).
Idézések közül vér gólemen, agyag gólemen és golem mastery-n egy pont.
Csont varázslatokra gyúrok. Teeth-en 12 pont, Bone Armor 1 pont, Corpse Explosion 1 pont, Bone Wall 1 pont, Bone Spear 10 pont, Bone Prison 1 pont, Bone Spirit 16 pont.
Kaptam egyik ismerőstől egy talizmánt, minden skillre 7 pontot ad. Infernal set-em van, ebből az övet kaptam a többi esett."

Aki egyébként egy hangyabokányit se értett a fenti sorokból... ne aggódjon. Akit annak idején nem rántott magával a Diablo láz, az is képes a földi életre, csak egy másik dimenzióban.

A játék második részét teszteltem, ami 2000-ben jelent meg (játék bemutatót itt tudtok olvasni) és egyébként elég jó kihívás 64 bites Windows 7-en elindítani. (A lényeg, hogy a Diablo2.exe-n, a kompatibilitási beállításoknál mindent pipáljatok ki.) Ráadásul az általam kipróbált játék tartalmazta a Lord of Destruction nevű kiegészítő lemezt is, de más MODot nem (amiből egyébként tonnányi van a neten).

Nagy vonalakban: stílusát tekintve a játék RPG, max 8-an játszhatunk LANban, a csatlakozáshoz tudni kell a HOST IP címét (tehát fix IP cím beállítás "kötelező"), amit csatlakozáskor meg kell adni. A játékmód kooperatív és így segíthetjük egymást a küzdelemben pályáról pályára.

Mellesleg aki ismeri a játékot, az úgyis fog vele LANozni, aki viszont nem ismeri, az gyakoroljon előtte. Mondjuk 2-3 évet. :)

A játék már jó régi, gépigénye röhejes, aki kicsit komolyabbat szeretne, az játsszon a Torchlight-al, mert sajnos a folytatás, a Diablo 3. része már nem játszható LANban. :(

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium 3
RAM: 128 MB
VGA: 64 MB
HDD: ~1 GB

Szólj hozzá!

Címkék: RPG Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr916082188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása