Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Crysis Wars

2014.05.04. 10:00 Csubi8

A Crysis után megjelent küldetéslemez WARHEAD néven futott, de abban nem volt Multiplayer lehetőség, ám a mellé adott DVD-n már igen, annak neve pedig: WARS. (Warheadről magyar nyelvű bemutatót itt tudsz olvasni.)

A lényeg nem sokat változott az első Crysis-hoz képest: LANon max 32 ember gyepálhatja egymást, kiegészült még egy móddal a multiplayer, ez a Team Instant Action, ami tulajdonképpen egy Team Deathmatch.

Ami miatt azonban kitüntetett figyelmet kap a játék, az egy apró COOP mód, amit erről az oldalról tudsz letölteni: https://www.playground.ru/files/crysis_pgl_wars-coop-52735/

Az alábbi pályákon lehet játszani BOT-ok ellene, van benne Team Instant Action és Search and Destroy játékmód is, ez utóbbinál pl meg kell semmisítenünk egy labort, vagy valami hasonló küldetésünk van:

- Frozen Forest
- Operation Independent 1
- Operation Independent 2
- Search and Destroy
- Stargate Pyramids
- Stargate Space
- Stargate War
- Zombie Graveyard
- Zombie Hills

Kicsit "szerencsétlenek" voltak a MOD készítői, mert nincs README fájl, mintha minden infó szupertitkos lenne, a lényeg, hogy a ...\Mods\=PGL=Wars-Coop\ mappába tegyétek a modot és még egy dologra figyeljetek: a Crysis Wars játékhoz tedd fel az 1.5-ös patch-et, csak utána a COOP módot!

Minimál konfig:
CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ Vista) vagy jobb
RAM: 1GB (1.5GB Vista)
VGA: 256 MB
HDD: ~15 GB

3 komment

Címkék: coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr335884073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dávid Turnár 2015.02.02. 17:22:12

Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne hogy nem tudom letölteni a coop-ot.
ez a kép fogad : www.cryengine.com/community/project_db.php?action=project_profile&team_id=41&project_id=113

Remélem tudtok segíteni?

Csubi8 · http://lanparty.blog.hu 2015.02.02. 18:28:08

@Dávid Turnár: szia, javitottam a letöltési linket. ;) üdv

Gömbicz Richárd 2015.03.11. 14:26:45

Csáó a hétvégén akartunk lan partyin crysis-t tolni de se a war al se a sima 1. részével sem tudtunk mert mindig amikor csatlakozni akart valaki a szerverre automatikusan kicked from server írt mi a teendő hogy tudnánk rajta játszani vagy esetleg mi lehet a probléma?
süti beállítások módosítása