Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Duke Nukem 3D

2014.09.18. 10:00 Csubi8

A Duke Nukem 3D egy igazi klasszikus és bár nem ez az első rész, de az egyik legismertebb és legkedveltebb (volt). Csak DOS-ra készült, Krisztus után 1996-ban, szóval nem egy mai darab, de van benne multiplayer és készült hozzá rengeteg módosítás (pl. Windowsra portolás) és kiegészítő lemezek egész sora, tulajdonképpen egy nagyon komoly rajongó tábort tudhatott magáénak, egészen addig, amíg a Duke Nukem Forever (2011) játékkal az egészet hazavágták (persze ez magánvélemény).

Maradva a old school verziónál, tőlem letölthetitek és játszhatjátok a játékot, rögtön két változatban:

Duke Nukem 3D OLD

Kemény 21,5 MB-os méretével már-már vicces, Windows alól futtatható, grafika és zene a régi (azaz elég pixeles), de az igazi klasszikus élményhez ez kell! A ZIP fájlban van TXT, ami segít a beállításban.

Letölthető innen!

Duke Nukem 3D Hi-Resolution

Ez a változat egy grafikailag és zeneileg újragondolt történet, lehetőségünk van akár FULL HD-ben játszani a játékot, értelemszerűen komolyabb gépigénnyel rendelkezőknek, kicsit meg is hízott (895 MB), szóval kinek melyik tetszik jobban. A ZIP fájlban szintén ott a TXT, ami segít a beállításban.

Letölthető innen!

Játszhatunk Deathmatch-et, Team Deathmatch-et és van benne kooperatív játéklehetőség is. Az eredeti játékban maximum 4 játékos tolhatta; ezekben az újabb változatokban sajnos nem tudtam kipróbálni a maximum játékosok számát, de feltehetőleg csapathatunk vele többen is (8-16).

Gépigénye elég alacsony, igazi retro játék, kötelező darab!

Szólj hozzá!

Címkék: coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr86502999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása