Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Operation Flashpoint: Dragon Rising

2013.09.13. 14:00 Csubi8

Már írtam korábban egy cikket az ARMA 2-ről, ahol leírtam, hogy az eredeti, ős Operation Flashpoint játék csehek kezében volt (Bohemia/Codemasters), csakhogy fasírt lett köztük és a Codemasters között, ezért a csehek továbbvitték a katonai játékot ARMA néven, míg az eredeti névvel pedig a CM próbálkozott, egy kicsit másfajta játékkal és ez lett a végeredmény.

Ez egy 2009-es "félkatonai" FPS játék. Nem annyira véresen komoly, mint az ARMA, de nem is annyira arcade-os (pl. nincs benne öngyógyító rendszer, mint a COD-ban: a találatok, amelyek érnek harc közben különfélék lehetnek; a sprintelést megakadályozó (láblövés) és a lassan halált okozóig van minden), szóval szerintem nagyon jól megtalálták az átmenetet.

A játékhoz beszkenneltek egy komplett szigetet (kb. 220 km2), hatalmas bejárható terület áll rendelkezésre, a járműveket lehet használni, az ellenség keresi a menedéket, lefekszik... néhány küldi alaposan feladja a leckét.

Többféleképpen játszhatunk:
- Kooperatívban (4 személyes) játszhatjuk végig a teljes kampányt, vagy egyes küldetéseket
- Valamint van 4 féle multiplayer (Blindside, Supremacy, Annihilation, Infiltration), amelyben van terület foglalós, Team Deathmatch és Capture the flag játékmód is. Max 32-en játszhatunk vele.

A játék amúgy egyszemélyes módban nagy csalódás, de csak azért, mert a "számítógép barátok" komplett idióták (akadályoznak és folyton kinyíratják magukat), szóval inkább hívd meg a barátaid és velük játssz LANban. :)

A játékhoz van alapból Mission Editor is, de állítólag egyszerűbb egy macska agyát fordítva bekötni, mint ezzel küldetést csinálni, de nem vagyunk elveszve. Ezen az oldalon találtok egy rakás küldit, több mint 150-et(!), úgyhogy ezekkel még sokáig ki lehet tolni a LANozást. Single-be is meg lehet csinálni őket, de gatyát nem árt felkötni némelyikhez.

FIGYELEM! A fent említett küldetés-kiegészítéseket elkezdtem lefordítani MAGYARRA (az első huszat) és letölthetők a játékhoz INNEN! Lefordítja a menükben a küldetéseket és a játékban is magyarul láthatók a célok!

Mellesleg a játékhoz gyárilag adtak ki két igen combos PATCH-et, ami eszement sok hibát javít; az utóbbit, az 1.02-eset érdemes feltenni, mert az Overwatch névre hallgató DLC-t is tartalmazza (új mapek, új módok, stb). (Sajnos választanod kell, hogy a PATCH-elt játékkal játszol, vagy az alapjáték + fenti küldetés kiegészítésekkel! A PATCH-elt játékkal nem működnek a kiegészítő pályák!)

Ajánlott gépigény:

CPU: Intel Quad Core
RAM: 1.5 GB
VGA: 512 MB
HDD: ~7 GB

Szólj hozzá!

Címkék: coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr15505936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása