Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Pure

2014.11.13. 10:00 Csubi8

A Püré, akarom mondani PURE (2008) egy igazán megosztó játék. Egyesek szerint egy hiánypótló, kifigyeltek egy piaci rést (mert valljuk be, quad-os játékból nincs olyan sok) és egy remek játékot alkottak. Mások felejthető produktumként tekintenek rá, akiknél a telepítéstől számítva 15 percet volt mindössze a gépen. Hol van az igazság?

Én azt mondanám, hogy valahol középen. A játékban kizárólag négykerekű ATV-kkel (All Terrain Vehicle -> nekem mondjuk ez Quad) lehet menni, és bár többféle pálya van és módozat, a lényeg, hogy ugratások közben különféle trükköket hajtsunk végre. Ilyenből már csináltak BMX-es, gördeszkás, rolleres és talán krossz-motoros játékot is, szóval szerintem tényleg sikerült valami egyedit alkotni. 

Az egyik legérdekesebb ficsőr, hogy a járművet Te magad állíthatod össze, már a váztól kezdve (utána bele motor, fékek, matricák, stb stb), ami szerintem egy nagyon jópofa NFS szerű dolog. 

LANban max 16 játékos tolhatja, lehetnek számítógép ellenfelek is, a következő módok vannak: Single Event, vagy Bajnokság (ezen belül: Race, Freestyle, Sprint, Freeride módok).

A gépigény sem észveszejtően magas, csak egy helyen vérzik el a játék és ezt nem fogjátok elhinni: a betöltés! A Pure megnyerte a leghosszabban betöltő játék címét! És ez nem a gépteljesítményén múlik (feltétlenül), hanem egy programozási hiba. Megfigyelték ugyanis, hogy töltés közben a játék alig használja a processzort, azonban ha ALT+TAB-al leteszed a tálcára (szintén töltés közben), akkor ez az érték megugrik és hamarabb betölt. 

A játék összes hibája ennyi, mert a grafika rendben van, menü jó, stb, egyedül a 'Disney Interactive' kiadó ad gyanakvásra okot, de ne felejtsük, hogy ők adták nekünk a Split Second játékot, amit szintén nem kell véresen komolyan venni, de pont ekkor lehet a legjobban élvezni. 

Magyar nyelvű cikk a játékról itt olvasható

Ajánlott gépigény:

CPU: Pentium 4 (2 Ghz) / Athlon XP2000
RAM: 1 GB
VGA: 256 GB
HDD: ~5.2 GB

*Reloaded változattal tesztelve

Szólj hozzá!

Címkék: motoros Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr16537349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása