Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

LANos PC kuckó - I. rész

Thermaltake Armor A30 / A30i

2014.05.30. 08:00 Csubi8

LANos PC ház bemutatóimban GYÁRI állapotú, tehát neten/boltban vásárolható házakat mutatok be, amelyek jól mutatnak egy LAN partin és könnyű vinni őket, tehát vagy kis méretű, vagy nagyobb, de fogantyús PC házakat láthattok ezekben a bemutatókban.

Első szereplőnk a Thermaltake Armor A30 (ami fekete színben kapható, de itt van rögtön az A30i is, ami néhány dologban tér csak el, mint pl a szín => piros és narancs).

Méretek: 266 mm magasság x 291 mm szélesség X 456 mm hosszúság. Súlya cirka 7 kg.

MicroATX, vagy MiniITX alaplapokat fogad.

Az oldalablakos házikó nagy előnye, hogy moduláris felépítésű, azaz szinte teljes mértékben szétkapható, megkönnyítve a szerelést. További előny, hogy fekszik az alaplap és így rajta a súlyos videókártya merőlegesen áll (nem húzza az alaplapot). Pozitívum még a gumis talpak és a remek szellőzés (gyárilag 4 ventivel érkezik, ebből a felső a legérdekesebb, ami 230 mm-es, igen jól olvastátok 23 centi átmérőjű; az A30i felső ventije kisebb, "csak" 20 centis).

Combosabb videókártyát is fogadhat (35 centi hosszúságig), mellé még pakolhatunk plusz PCI-os kártyát, ha van rá igény. Hátránya a háznak talán annyi, hogy a ház viszonylag kis magassága miatt nem rakhatunk bele akármilyen processzorhűtő-monsztert, ezért előtte érdemes méricskélni.


Előlapi csatik:
A30: 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, 1x eSATA és mikrofon/fejhallgató csatlakozások.
A30i: 2x USB 3.0 és mikrofon/fejhallgató csatlakozások.

 

Összességében egy nagyon pofás ház, magyarországi boltokban is kapható, nagyjából 25.000 Ft összegért (2014. május).

Kéne.

Szólj hozzá!

Címkék: PC ház

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr816184932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása