Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

LANos PC kuckó - II. rész

Antec LanBoy Air

2014.06.30. 08:00 Csubi8

LANos PC ház bemutatóimban GYÁRI állapotú, tehát neten/boltban vásárolható házakat mutatok be, amelyek jól néznek ki egy LAN partin és könnyű vinni őket, tehát vagy kis méretű, vagy nagyobb, de fogantyús PC házakat láthattok itt.

Egy igen impozáns házzal nyomul előre az ANTEC cég a LANozók kegyeiért; ő az Antec LanBoy Air. Kérdés hogy a nagy név és az egyedi kialakítás meghozza-e várva várt sikert?

Három színből választhatunk, piros, kék, vagy sárga, keverve természetesen a fekete elemekkel (szerintem a sárga a legszebb/legfeltűnőbb).

Nagy házról van szó (SZ 26,90 cm x H 53,60 cm x M 54,60 cm), rendes ATX méretű lapokat fogad, súlya tisztességes, majd' 9 kg; a helyzetet menti, hogy van két kihajtható kapaszkodó a tetején, amelyekkel cipelhetjük a cuccot LAN partikra.

A ház moduláris felépítésű, atomjaira szedhető és variálható (például választhatunk, hogy felső, vagy alsó tápos legyen), valamint meglehetősen szellős, hiszen szinte 90%-ban csirkerács takarja, így azt gondolnánk, hogy a hűtése tökéletes, hiszen szabadon átfúj rajta a szél. Főleg, ha ehhez hozzávesszük, hogy akár 15(!) ventillátor szerelhető a házba! A valóság (vagyis a tesztek) azonban azt mutatják, hogy hűtés szempontjából vannak tökéletesebb házak, de mindenképp egyedi megoldás. Ami "hiba", hogy a rácsok nincsenek még pluszba porszűrővel ellátva, így el lehet képzelni, hogy milyen porállatkák képződnek 1 év leforgása alatt a ház aljában.

A winchestereket spéci gumi "hintába" lehet ültetni, így nem adják át a rezgést az egész háznak. Előlapon kapunk 2 db USB 2.0, 1 db USB 3.0 és mikrofon/fejhallgató csatlakozási lehetőségeket. Hátulján pedig előkészítették vízhűtés fogadására.

Am miatt keveset fogunk látni ezekből a házakból, az az ára, ugyanis 41.000 Ft-tól kapható, ami szerintem nem magyar pénztárca-barát (2014 nyár).

Szólj hozzá!

Címkék: PC ház

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr406190699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása