Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Prey

2015.05.26. 14:02 Csubi8

A Prey egy 2006-os FPS, vagyis eredetileg régebbi, mert úgy járt, mint a Duke Nukem Forever, azaz vagy 10 évig heggesztették és aztán másik csapat fejezte be a munkát. Ez más játéknál is komoly nyomott hagyott, de nem baj; lehet ettől még jó a játék.

Az alapsztoriról dióhéjban annyit, hogy egy cherokee indiánt alakítunk, akinek a bigéjét lenyúlják, erre persze zabos lesz főhősünk és persze meg kell mentenünk. Mindezt egy űrlényes kiadásban, olyan fegyverekkel, amilyet semmilyen hasonló műfajú játékban még nem láttál, vagy használtál. A grafika nem egy "hajdenagycucc", doom3 motoros, viszont nagyon jópofák a pályák, ahol a gravitáció néhol megfordítható (padló-plafon), valamint vannak gravitációs pallók és bár elsőre nagyon furcsa érzetet kelt (több dimenzióban kell gondolkodni, hogy honnan is jöhet ellenfél), néha egész vicces dolgok sülnek ki.

Játékcikket itt lehet róla olvasni, nézzük inkább a multiplayer részét, amit mókásan MultiPrey-ként találunk a menüben.

Max 8 játékos játszhat benne, deathmatch-et és team deathmatch-et nyomhatunk, viszont érdemes a patch-et letölteni, nálam csak úgy indult el. 

A játékba a konzol segítségével rakhatunk BOTokat is:
1. Konzol előhívása a játékból: [CRTL] + [ALT] + [~]
2. net_allowcheats 1
3. spawnartificialplayer

Ajánlott gépigény:
CPU: Intel Pentium 4 2.5Ghz / AMD Athlon XP 2500+
RAM: 1 GB
VGA: 256 MB
HDD: ~1.7 GB

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr187492138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása